• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

26.07.2021

18:10

OTKRIVAMO KAKO SU BELIVUKOVI MAFIJAŠI, UZ POMOĆ OTETOG "ŠKALJARCA" NAMAMLJIVALI ŽRTVE! Miljkovićev "ćale" dovodio ljude na klanje u Ritopek!

Printscreen

Vesti

OTKRIVAMO KAKO SU BELIVUKOVI MAFIJAŠI, UZ POMOĆ OTETOG "ŠKALJARCA" NAMAMLJIVALI ŽRTVE! Miljkovićev "ćale" dovodio ljude na klanje u Ritopek!

Podeli vest

* Suparnike otimali uz pomoć ranije zarobljenog starijeg pripadnika 'škaljarskog klana', koji je sve radio kako je Marko Miljković naređivao

Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi koljači namamili su više svojih žrtava u "kasapnicu" u Ritopek uz pomoć otetog člana suparničkog "škaljarskog klana", otkrio je preksinoć na TV Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Printscreen Pink

Informer objavljuje sve detalje tog monstruoznog mafijaškog plana pomoću kog je u kuću strave doveden, između ostalih, i Lazar Vukićević (audio-snimak planiranja otmice ovog navijača Informer je prošle nedelje prvi ekskluzivno objavio i možete ga čuti na www.informer.rs).

'Piši na ijekavici'

Kako saznajemo, početkom prošle godine Belivuk i Miljković oteli su jednog starijeg člana "škaljarskog klana" Milana R. (puno ime poznato redakciji). Najpre su hteli da ga muče, izvuku od njega informacije i ubiju ga, ali onda su shvatili da bi im oteti čovek mogao biti od velike koristi. Bio je to "genijalni plan" Marka Miljkovića, prema rečima policajaca - najinteligentnijeg člana ovog klana.

Vučić: Postoji "kapo" iznad Zvicera i njih!

Predsednik Vučić rekao je da je u borbi protiv mafije i Belivukove grupe država obavila težak i veliki posao.

- Zna se da je glavni šef mafijaške grupe Radoje Zvicer, da ima još jedna osoba između njega i Belivuka, ali i "kapo" iznad svih njih, ali o njemu ne želim da govorim. I ovaj klan ima "konsiljerea", o njemu sam govorio, vode se kao advokati, a neki od njih to i jesu - kazao je Vučić.

 

- Miljković je brzo uvideo da je "ćale", kako je on zvao tog čoveka, preplašen i spreman na svaku saradnju. Dogovorio se sa njim da ostane u kontaktu sa svim saradnicima, da sa njima komunicira telefonom kao da je sve u najboljem redu. I onda je "ćale" pisao poruke "škaljarcima" i jednog po jednog ih navlačio u zasede Belivukovog klana - priča sagovornik Informera iz istrage.

On nam kaže da posebno obratimo pažnju na sam početak snimka koji smo prošle nedelje objavili, jer se tamo čuje kako neko upozorava ostale članove klana da pišu poruke na ijekavici, kako ih ne bi provalili.

Foto: Printscreen Pink

- Oni su preko "ćaleta" upali u komunikaciju "škaljaraca" i jednog po jednog su ih dovodili na klanje u Ritopek. Bukvalno tako! Miljković je provodio dane sa "ćaletom", diktirao mu je poruke koje je ovaj slao. Slali su "škaljarcima" slike na kojima je Belivuk glumio da je zarobljen, vezivao je sam sebe za radijator. Onda su "škaljarce" zvali da zajedno muče "vepra" (tako su oslovljavali Belivuka) i ubiju ga... Tako su, na tu foru, u Ritopek navukli i Vukićevića - priča naš sagovornik.

Na kraju i "ćale" je ubijen, Marko Miljković mu je, kako saznajemo, lično presudio, ali na "prijateljski način"!?!

Ove godine nema nijednog mafijaškog ubistva u Srbiji

Predsednik države poručio je da niko nema prava nikoga da ubije, da u Srbiji ove godine nema nijednog mafijaškog ubistva i da niko neće biti zaštićen.

- Sve je počelo obračunom dva kriminalna klana uvezena iz Crne Gore, "škaljarskog" i "kavačkog". Vlastimir Milošević ubijen je samo zato što kao šef obezbeđenja nije dozvolio da se na tim mestima prodaje droga. Zbog učešća u tom ubistvu uhapšeni su Belivuk i Miljković, koji su potom pušteni zbog navodne kontaminacije DNK. Tada počinju problemi, prvi put o tome govorim u medijima. Kreće moje nezakonito prisluškivanje. Neki koji su za njih radili iz MUP-a prisluškivali su mog brata, pratili moje dete, dostavljali informacije medijima. Sad mi šalju poruke da se opametim. Poručujem im da neću da se opametim, hoću da ostanem pošten prema građanima. Ovde nećete ubijati! Država će se obračunati i sa pojedincima iz državne strukture - kategoričan je Vučić

- Miljković se tokom tih nekoliko meseci sprijateljio s otetim "škaljarcem", donosio mu je da jede i pije šta je hteo, kupovao mu je omiljene cigarete, zajedno su gledali filmove, Marko ga je naučio da igra "soni plejstejšen"... Naravno, "ćale" je znao kako su završavali oni koje je on navlačio u Belivukove zamke. Pokazivali su mu slike jezivih mučenja, hvalili su se šta su sve radili njegovim "škaljarcima". Znao je on da i njega čeka strašna sudbina - prepričava izvor Informera.

'Prijateljsko ubistvo'

Prema njegovim rečima, "ćale" je od Miljkovića tražio samo jednu stvar.

- Molio je Marka da ga ne kolju, da ga ubiju odjednom, kao čoveka, govorio je... Molio je za metak u potiljak! A onda ga je jednog dana Marko zadavio kablom. Posle mu je mrtvom stavio cigaretu u usta, slikao ga i tu fotku slao "kolegama" iz klana. Nemamo još čvrstih dokaza, ali sve ukazuje na to da su i "ćaleta" isekli na delove i samleli ga u mašini za meso - kaže izvor Informera.

I dok zvanično niko iz istrage nije hteo da komentariše ove navode, predsednik Vučić je preneo neka saznanja iz istrage o "ćaletu".

- Reč je o osobi koja je pripadala "škaljarcima". Otmu ga, drže na lokaciji, ali on ne sme da pokaže da je zbunjen ili u problemu, već kao da je sve u redu, komunicira sa drugima iz "škaljarskog klana" da dođu da likvidiraju Belivuka ili da ga maltretiraju. On njih navodi, šalje poruke Šarcu, Vukićeviću, a zapravo ih šalje Miljković. Kad Vukićević dođe, kreće najjezivije mučenje i grozomorna likvidacija. To je bio njihov način. Šarac je kasnije ubijen u tržnom centru u Beogradu, jer je bio oprezniji od Vukićevića - ističe Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lt

pre 2 godine

Шта је фукаре наставља се испирање мозга. Протести на карабурми не постоје. Фукаре сте били и остали. Багра naravno samo latinica moze da se salje. Fukare pisem latinicno da me shvatite sta pisem

Nebojša

pre 2 godine

A na Zlatiboru stalo se sa gradnjom u strogom centru polukruzne zgrade na 6-7 spratova.Nema Belivuka nema gradnje. Imovinu im niko ne dira. Perionica preko green hill.

Realno

pre 2 godine

Imate kontakte sa g Nevoljom, pa znate? I ptice na grani znaju da je to Vucicev pas.Kolega konobar.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17