• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

27.07.2021

15:51

KOBNO PRAVO PRVENSTVA! Sa devojkom na motoru Slađan je hitao ka centru Subotice, ODJEDNOM NA PUTU MU SE ISPREČIO KAMION!

Vesti

KOBNO PRAVO PRVENSTVA! Sa devojkom na motoru Slađan je hitao ka centru Subotice, ODJEDNOM NA PUTU MU SE ISPREČIO KAMION!

Podeli vest

U teškoj nesreći koja se dogodila sinoć u Subotici, stradao je dvadesetogodišnji mladić Slađan D.

Dok je na motociklu vozio saputnicu oko 19 sati i 30 minuta, na njega je naletelo teretno vozilo TAM, u ulici Jovana Mikića, na delu poznatom kao Čordaški put. Njegova saputnica N.E. teško je povređena i zbrinuta u subotičkoj Opštoj bolnici.

Slađan je kobne večeri vozio svoj omiljeni motocikl, a bio je zaljubljenik tog vozila, pa je kako nezvanično saznajemo naučio da ga vozi I pre nego što je polagao vozački ispit za to ili
neko drugo vozilo.

Subotičani su šokirani tragičnom smrću mladiča, za kojeg svi imaju samo reči hvale. On je motociklom vozio sa periferije grada ka centru, kada se dogodila nesreća. Tada mu se teretno vozilo, „TAM”, našlo na putu, ali on je produžio vožnju jer je imao pravo prvenstva na putu.
Međutim, vozač tereretnog vozila nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti i sudar sa tragičnim posledicama je bio neizbežan.

 
Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i saobraćajna policija izvršili su uviđaj, u kome je kako saznajemo naunaeno da vozač „TAM-a”, J. N. iz Subotice, nije propustio vozača motorcikla, koji se kretao istom ulicom, od periferije prema centru Subotice.

Vozač kamiona nije poštovao prednost motocikliste 

Vozač motocikla, kako saznajemo, prednjim delom je udario u levu stranu teretnog vozila, što je dovelo do smrtnog ishoda na licu mesta.

Alko testom je potvrđeno, da vozač kamiona TAM nije bio u alkoholisanom stanju, dok nesrećnom mladiću nije pomoglo ni što je nosio homologovanu zaštitnu kacigu i on i njegova saputnica.

Protiv vozača teretnog vozila biće podneta krivična prijava za krivično delo  teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a telo nesrećnog mladića poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, u Novi Sad. 

Slađanovi drugari su se u velikom broju oglasili na društvenim mrežama, tužnim rečima se opraštajući od svog prijatelja, za kojeg imaju samo najtoplije i najljudskije reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

Vozac koji ne ispostuje pravo prvenstva je kriv . Vozac koji isteruje pravo prvenstva je kriv . Sve raskrsnice se prolaze sa smanjenom brzinom i povecanom paznjom . Kruzi prica za koju neznam dali je tacna , ali je sigurno poucna , koja kaze da na jednom spomeniku pise : Ovde pociva u miru onaj koji je imao pravo prvenstva . Ja bih dodao imao ili nemao prvenstvo otvori oci , jedan zivot imas , batali prvenstvo . Stradalom momku zelim mir boziji i andjeli neka mu dusu cuvaju .

Zlajo

pre 2 godine

Konj je vozio bez vozačke dozvole i daleko preko ograničenja. Napišite celu istinu. Ajd što je ubio sebe,nego je još dva života upropastio

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija