Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2021

16:30 >> 09:18

PETAR ĐURIĆ UHAPŠEN ZBOG UGROŽAVANJE SIGURNOSTI! Bivša devojka prijavila ga policiji, napao je njenog druga, A NJOJ DANIMA PRETIO!

Vesti

PETAR ĐURIĆ UHAPŠEN ZBOG UGROŽAVANJE SIGURNOSTI! Bivša devojka prijavila ga policiji, napao je njenog druga, A NJOJ DANIMA PRETIO!

Podeli vest

Petar Đurić, osnivač pokreta “Ćale ovo je za tebe”, uhapšen je zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti

Zamenik tužioca u I Osnovnom javnom tužilastvu kvalifikovala je delo nakon prijave Petrove bivše emotivne partnerke. 

Ona je policiji prijavila da ima problema sa bivšim emotivnim partnerom, rekavši da je pre sedam dana prekinula emotivnu vezu sa Petrom i da je on od tada uznemirava. 

Prema navodima devojke, Petar je fizički nasrnuo na njenog druga sa kojim je bila u društvu, a nju vređao, ali je ona uspela da se udalji.

Takođe, prema navodima devojke, on je nastavio da šalje preteće i uznemiravajuće poruke, nakon čega ga je ona blokirala.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoks

pre 2 godine

Da li znate, ovaj neandertalac je u srednjoj školi gurao profesoru prst u usta, a lažima u nekim "medijima" optužio lekare da nisu lečili njegovog oca a onda rušio Skuštinu i nasrtao na policiju. Jednom rečju majdanpečki ološ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija