• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2021

21:28

PREDSEDNIK VUČIĆ NIJE GURAO STVARI POD TEPIH, NEGO JE KRENUO U OBRAČUN SA MAFIJOM! Bogdan Pušić: Mediji koji objavljuju iskaze kriminalca, žele sve da prebace na politički teren!

printscreen/ TV Pink

Vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ NIJE GURAO STVARI POD TEPIH, NEGO JE KRENUO U OBRAČUN SA MAFIJOM! Bogdan Pušić: Mediji koji objavljuju iskaze kriminalca, žele sve da prebace na politički teren!

Podeli vest

Bogdan Pušić, načelnik UKP-a, otkrio je šta je sve obuhvaćeno optužnicom protiv Belivuka i Miljkovića koja je podignuta danas i istakao da je materijal obiman i ozbiljan

Pušić kaže da delovi iskaza koji se uporno objavljuju u medijima u delovima, nemaju potporu u prikupljenim dokazima i optužnici, već im je cilj da se pređe na politički teren kako bi se urušio ugled Vučića, države i Vulina.

- Apsolutno nismo imali nikakva saznanja. Analizirani spisi koji ulaze u predmet ove istrage, apsolutno nije bilo niakkvih saznanja o ovim stvarima. To su apsolutne laži. Mi stvari moramo da nazovemo pravim imenom, a to je čist laž. Oni žele da teren prebace na politiku i izvuku korist. Oni ne mogu da nas obeshrabe da i dalje istražujemo i prikupljamo dokze o ovoj kriminalnoj grupi. Istrajaćemo da utvrdimo ličnu odgovornost svakoga ko je učestvovao u toj grupi - rekao je Pušić.

On je istakao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije stvljao stvari pod tepih, već je krenuo u obrčun sa mafijom.

- Moram da upoznam javnost na činjenice koje su usledile pre ovoga. Ova ubistva su izvršena pre nego što je Aleksandar Vulin postao ministar policije. Predsednik Vučić to nije stavljao pod tepih nego je nazvao stvari pravim imenom. Odlukom predsednika Vučića i Aleksandra Vulina dat je apsolutni prioritet da se preduzmu sve neophodne aktivnosti kako bi se ova kriminalna grupa pohapisal i procesuirala - dodao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Belivuk 5-6 godina radio sta hoce sto znaci vise nije bilo mesta pod tepihom pa prljavstina izletela na povrsinu,pamentom dosta

zoran

pre 2 godine

On je načelnik UKP kao što je onaj tip gradonačelnik Beograda..običan fikus koji se ništa ne pita...

Milan

pre 2 godine

Čovek je u pravu ali su gurali pod tepih članovi SNS koji su bili u vezi sa Belivukom i zato sad oni treba da odgovaraju. Zašto njih ne hapse ili im je sve oprošteno?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17