• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2021

11:35

Otkrivena jeziva stvar koja se desila u bunkeru na stadionu Partizana

Vesti

Otkrivena jeziva stvar koja se desila u bunkeru na stadionu Partizana

Podeli vest

Aleksa Š, koji je bio zaposlen kao konobar u restoranu na stadionu Partizana, početkom avgusta prošle godine bilijarskim štapom silovao je navijača I. S. jer je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, sumnjao da ih ovaj špijunira!

Aleksa je jedini od 31 uhapšenog Belivukovog mafijaša koji je optužen za silovanje, dok se ostali terete za ubistva, otmice, iznude, dilovanje droge...


Prema Informerovim saznanjima, Specijalno tužilaštvo je u optužnici navelo da su Veljini "vojnici" primetili da se I. S. često pojavljuje na tribini i ispred stadiona u Humskoj ulici, kao i da stalno gleda u telefon.

Tvrdili da je špijun
- Aleksa Š, Mijat S. i Miloš S. L. videli su I. S. kako stoji ispred restorana na Partizanovom stadionu s telefonom u ruci. Javili su to Belivuku, koji im je naredio da ga ispitaju zato što je moguće da ih špijunira. Mafijaši su 8. avgusta nesrećnog čoveka uhvatili i na silu uvukli u bunker na stadionu Partizana, koji su samo oni smeli da koriste. Zahtevali su da im kaže ko ga je poslao i optuživali ga da je cinkaroš. Tvrdili su da ih snima, prati i da sve to radi za suprotstavljenu navijačku frakciju "Alkatraz" - kaže naš izvor i dodaje:


- Oni su nesrećnog I. S. u bunkeru držali vezanog tri dana i naizmenično ga tukli i mučili.
Belivukovim mafijašima to nije bilo dovoljno, pa je konobar Aleksa Š. odlučio da siluje I. S.
- On je nesrećnom navijaču prvo bilijarski štap gurnuo u anus, a zatim i nekoliko bilijarskih kugli. Dok je Aleksa Š. zlostavljao I. S., ostali Belivukovi "vojnici" su navijali i uredno izveštavali svog šefa i njegovu desnu ruku Marka Miljkovića. Ipak, kada su shvatili da I. S. nema nikakve veze sa špijuniranjem, oni su ga sa teškim povredama izbacili na ulicu i zapretili mu da nikom ništa ne govori ili će ga ubiti - kaže izvor Informera iz istrage.

Foto: Predrag Milosavljević

Žandarmerija je nakon hapšenje dovela Velju Nevolju na stadion Partizana

Dilovao i drogu
Osim toga, Specijalno tužilaštvo Aleksi Š. na teret stavlja i da je u restoranu na stadionu Partizana prodavao narkotike. On je u opisu zaduženja unutar kriminalne grupe stalno morao da bude na stadionu, a čak je u jednoj od prostorija i po potrebi spavao. Bio je "vojnik" nižeg ranga, koji nije dolazio u direktan kontakt sa Belivukom i Miljkovićem. Kako se sumnja, Aleksa Š. je bio zadužen i za prepakivanje veće količine droge u manje paketiće, koje je sakrivao u "šteku" na stadionu.
Podsetimo, Belivuk, Miljković i još 29 pripadnika ove bande uhapšeni su 4. februara. Protiv njih je Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za brutalna ubistva, iznude, otmice, reket, preprodaju droge i druga najteža krivična dela. Sumnja se da su u "kući strave" u Ritopeku, u mašini za mlevenje mesa samleli Zdravka Radivojevića, Milana Ljepoju, Gorana Veličkovića Goksija, Aleksandra Gligorijevića Pukija i Lazara Veličkovića. 



Nije pripadnik "Alkatraza"
Zlostavljani I. S. nije pripadnik nijedne navijačke grupe, već osoba koja je dolazila na utakmice zbog ljubavi prema klubu.
- Na saslušanju je I. S. ispričao da su mu otmičari u telefonu našli broj ubijenog vođe navijača Ljubomira Markovića Kiće i izvesnog Pere iz grupe "Alkatraz", pa su mislili da je on njihov pripadnik. Kako je I. S. rekao u tužilaštvu, ti navijači su ga znali jer je od 2017. godine išao na utakmice Partizana. Veče pre kobnog događaja, s Perom iz "Alkatraza" razmenio je poruke jer je ovaj trebalo da mu nađe posao u fabrici za delove - rekao je naš izvor iz istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 2 godine

Izgleda da je potrebno na stadionu izvršiti potpunu dezinfekciju i deratizaciju, a zatim okaditi.

Baki

pre 2 godine

I njega na doživotnu jer je tom dečku uništi život . Neka svi crknu u zatvoru .

đedo boško

pre 2 godine

VUK JEREMIĆ ZALEDIO PREDSJEDNIKA SRBIJE: ”Aleksandar Vučić i Belivuk dobiće priliku da u zatvoru raspravljaju ko je koga zvao” Komentarišući prisustvo nekih opozicionih čelnika na koktelu sa Vučićem i članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, lider Narodne stranke je rekao da Vučićev „poziv na državno jedinstvo“ nije bio iskren, jer nije upućen „najznačajnijim opozicionim strankama, među kojima je i Narodna stranka“.

mitta

pre 2 godine

ALKATRAZI,ZABRANJENI,JANICARI,PRINCIPI...SU SVI ISTI...ZA NAS NAVIJACE TI NEMA MESTA...ROKAJTE SE POLAKO VIDELI SMO DA SU U TOM RESTORAN-BUNKERU BILI I KREVETI

Dragan

pre 2 godine

Upravu pohapsiti, a sve pare koje su delili šakom i kapom da vrate u celosti, pa na robiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija