• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

08.08.2021

22:25

ČIM JE UŠAO U KUĆU U RITOPEKU, VUKIĆEVIĆ SHVATIO DA JE NAVUČEN, ALI PREKASNO: Potegao je pištolj i opalio metak, usledio je horor

printscreen

Vesti

ČIM JE UŠAO U KUĆU U RITOPEKU, VUKIĆEVIĆ SHVATIO DA JE NAVUČEN, ALI PREKASNO: Potegao je pištolj i opalio metak, usledio je horor

Podeli vest

Jedna od pet žrtava klana Belivuk- Miljković, za koju je bio namenjen posebno surov tretman bio je Lazar Vukićević. On im se zamerio zbog mnogo stvari i trebalo je da plati najveću cenu. Povezao se sa Škaljarcima, bio je navijač Crvene zvezde, svojevrfemeno je ranio Nikolu Vušovića Džonija, bliskog Veljinog saradnika, svojevremeno je bio u intimnoj vezi sa suprugom Marka Miljkovića

Vukićević je otet dok su Veljko Belivuk i Marko Miljković bili u Crnoj Gori, ali koliki značaj su pridavali ovom zločinu, govore i poreuke sa kriptovanih telefona koje je Belivuk slao svojim vojnicima u Ritopeku.

"Ovoga puta dajte 102 odsto sebe. Molim vas, znači, iz petnih žila. Prenosite nam utiske, molim vas, znači, dajte nam malo da nahranimo ego. Ne preskači mi te sočne detalje", poručio im je Belivuk.

Vukićevića je u klopku namamio Marko Miljković, predstavljajući se kao Mile Radulović Kapetan, visokopozicionirani Škaljarac koga su pre toga oteli i držali u zatočeništvu. On se dopisivao sa Lazarom i poslao mu sliku Velje Nevolje vezanog za radijator. Vukićević se "upecao".

Na jednom parkingu u Radničkoj ulici Lazara je pokupio Belivukov saradnik. Pre toga, Vukićević je prijatelju s kojim je došao rekao da su ga, ako se ne vrati, prodala braća Crnogorci. Kada se dovezao u kuću u Ritopeku, Vukićević je osetio da je u pitanju nameštaljka. Prekasno.

"On je izvadio pištolj jer mu je nešto bilo sumnjivo. Kada je video pištolj, prvi za pištolj i ruku je skočio Miloš (Budimir). Ovaj je uspeo da opali metak, ali nikog nije pogodio", opisao je svedok-saradnik Bojan Hrvatin ovaj događaj.

Poslednji pokušaj da se spasi, Vukićević je skupo platio, makar tako priča Bojan Hrvatin.

 

"Tu su oni njega na betonu prebili dobro. U planu je bilo da se ispituje (...), ali je on toliko bio prebijen da nije mogao da priča i samo su ga dovršili", ispričao je Hrvatin u tužilaštvu..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AVe cezare

pre 2 godine

To je jasna poruka za partijske neprijatelje - ovakav kraj vam sledi, ako pustimo pretorijansku gardu na vas. Pitam se, ko čuva vaše čuvare? Kobre? BIA? VBA?

zoran

pre 2 godine

Znači da je Vulin lažov..da su svi poklani partizanovci.. A odakle vama svi ti detalji?...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija