• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.08.2021

11:19

VOZAČ UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA! Pijan u rendž roveru usmrtio je Milicu i pobegao, ono što mu se tada desilo, DOVELO JE POLICIJU NA NJEGOVA VRATA

facebook.com

Vesti

VOZAČ UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA! Pijan u rendž roveru usmrtio je Milicu i pobegao, ono što mu se tada desilo, DOVELO JE POLICIJU NA NJEGOVA VRATA

Podeli vest

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Ognjenu K. (29) iz Temerina , koji je osumnjičen da je na Beogradskom keju u Novom Sadu, u noći između subote i nedelje, izazvao saobraćajnu nesreću u u kojoj je poginula Milica Milićević (28), student produkcije na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

- Okrivljeni Ognjen K. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Potom je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu protiv istog odredio pritvor, u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva okrivljenog, postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u kratkom vremenskom periodu, ponoviti krivično delo – saopštila je Ksenija Bašić, zamenik javnog tužioca u Novom Sadu.

Nesreća se dogodila oko 1,25 sati u nedelju posle ponoći, kada je Ognjen vozeći velikom brzinom terenac „ rendž rover“ i sa 1,8 promila alkohola u krvi, udario u skuter koji je vozio Zoran Janković (23), a iza njega je sedela pokojna Milica.

Sa vozila u bekstvu ispala mu tablica

Posle tragedije, vozač terenca je pobegao sa mesta udesa. Nije se zaustavio ni da pogleda da li je povređenima potrebna pomoć već se dao u beg i pri tom je udario u još jedno parkirano vozilo. Tada mu je sa vozila ispala tabla sa registracijom, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe i uhapsi svega par sati nakon incidenta.

Devojka je prebačena u Urgentni centar KCV ali je na žalost preminula, dok je mladić sa teškim povredama smešten na Institut za grudne bolesti u Sremskoj Kamenici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija