• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2021

07:13

Veljin Mesar je tražio da posebno muče Vukićevića i to zbog JEDNE ŽENE

printscreen

Vesti

Veljin Mesar je tražio da posebno muče Vukićevića i to zbog JEDNE ŽENE

Podeli vest

Marko Miljković (32), zvani Mesar, nagovorio je Veljka Belivuka da ubiju Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, jer im je on, navodno, radio o glavi!

Međutim, glavni motiv ubistva bio je taj što Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom!

Zbog toga je Miljković od svojih mafijaša tražio da prema Lazaru budu "posebno surovi" i da on "pati najviše"!

Patološka mržnja
Da je Marko Miljković, koji je bio desna ruka Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, patološki mrzeo Lazara Vukićevića, otkrio je otac ubijenog navijača Zvezde.
- Kada je nesrećni čovek došao u Specijalno tužilaštvo kako bi pogledao fotografije na kojima se vidi Lazar, kog Belivukovi mafijaši brutalno muče i monstruozno ubijaju u "kući strave" u Ritopeku, on je odmah rekao da je njegov sin ubijen zbog Miljkovićeve žene - rekao je naš izvor i dodao:
- Ispričao je da je Lazar 2007. i 2008. godine bio u vezi sa Markovom sadašnjom ženom i da ga je Miljković zbog toga patološki mrzeo. Nikako nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova supruga bila u vezi sa drugim muškarcem i da je taj još i bio navijač Crvene zvezde.


Takođe, Bojan Horvatin, svedok saradnik u postupku protiv Belivuka, Miljkovića i još 28 njihovih mafijaša, ispričao je da je Marko bio glavni organizator kidnapovanja i likvidacija, ali da je posebno bio maštovit kada je u pitanju bilo mučenje i ubistvo Lazara Vukićevića.
Prema njegovim rečima, Miljković je često "ložio" Belivuka da ih Vukićević prati i da hoće da ih ubije. Kada je Nevolja u to poverovao, odlučeno je da Lazara namame u kuću u Ritopeku, koju su interno zvali "klanica", jer su tamo na najmonstruozniji način ubijali protivnike.

Foto: printscreen

Marko Miljković i Velja Nevolja


- Oni su preko telefona "škaljarca" Mila Radulovića, zvanog Kapetan, koga su prethodno zajedno oteli u Crnoj Gori, Vukićeviću poslali fotografiju na kojoj je Belivuk vezan za radijator i napisali: "Dođi da mučimo vepra." Lazar je naseo i otišao u Ritopek. Međutim, čim je stigao, osetio je da u pitanju nameštaljka i izvadio pištolj, ali je na njega odmah skočio Miloš Budimir. Lazar je uspeo da opali metak, ali nikoga nije pogodio, a onda su ga ostali prebili toliko da nije mogao da priča - svedočio je Hrvatin.
Kako je dodao svedok saradnik, Miljković, koji je sa Belivukom tada bio u u Crnoj Gori, tražio je od svojih saradnika preko poruka na Skaju da prema Vukićeviću budu "posebno surovi" i da on "pati najviše".


- Ovoga puta dajte 102 odsto od sebe. Molim vas, znači, iz petnih žila. Prenosite nam utiske, molim vas, znači, dajte nam malo da nahranimo ego. Ne preskačite sočne detalje - pisao je Miljković optuženom Srđanu Laliću i tražio da mu šalju snimke i slike jezivog ubistva.
Prema navodima optužnice, Srđan Lalić je užarenom peglom prelazio preko Vukićevićevog tela, a ostali su ga tukli čime god su stigli, čak su mu kleštima čupali i nokte. Zatim su mu Miloš Budimir i Nemanja Đurić stavili gumeno crevo u usta, pustili vodu i tako ga udavili. Njima se sutradan pridružio i Hrvatin, koji im je pomagao u kasapljenju tela ubijenog Vukićevića. 


Miljković: Stalno blejim s leševima
Prema rečima svedoka saradnika Bojana Hrvatina, Marko Miljković je bio opčinjen ubijanjem, što dokazuje poruka koju mu je jednom napisao:
"Moram na put malo da se odmorim, odlepiću, brate. Samo sa leševima blejim, čudno mi je kada vidim živog čoveka."
Hrvatin je izjavio da je Miljković obožavao i svoju kolekciju fotografija iskasapljenih žrtava.
- Imao je pun telefon tih slika, pa čak i leševa koje je ubio suparnički klan, pa ih je nama slao. Trup ceo s odsečenom glavom, tu konkretnu sliku mi je pokazao Miljković i rekao da to nismo uradili mi, već "škaljarci" - kazao je svedok saradnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ti lagano, ka’ da nije tvoj posa': Šok detalji plana za likvidaciju Belivuka
Hronika

Ti lagano, ka’ da nije tvoj posa': Šok detalji plana za likvidaciju Belivuka

Ti lagano, ka’ da nije tvoj posao, na 5-6 metara, pa onda u dva skoka mu priđeš, metak u glavu i puni sprint na auto, pun gas... Tu niko neće imati vremena od trenutka pucanja dok istrčiš napolje da potegne pištolj. Obavezno pancir obuci, pa i njega zapali - poruka je koju je navodno Janko Vukadinović (31) napisao zaštićenom svedoku Kamenku Kuču, kada su planirali ubistvo Beograđanina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

10.08.2021

10:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija