• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

11.08.2021

20:37

SATIMA ČEKAO DVOJICU MUŠKARACA, A ONDA JE USLEDILA KIŠA METAKA! Detalji sačekuše koja je uzdrmala Beograd!

Informer DN

Vesti

SATIMA ČEKAO DVOJICU MUŠKARACA, A ONDA JE USLEDILA KIŠA METAKA! Detalji sačekuše koja je uzdrmala Beograd!

Podeli vest

U noći između utorka i srede dogodila se sačekuša u Beogradu. Maskirani napadač ispalio je više hitaca na V. J. (24) i P. Ć. (30) u Ulici Bože Baucala na Petlovom Brdu, a ovo su detalji tog događaja

Kako pišu mediji, iako je ispaljena kiša metaka, pukom srećom, niko nije povređen, a oštećen je automobil marke "golf", koji je bio parkiran u blizini. Napadnuti mladići su, prema rečima našeg izvora, dobro poznati istražnim organima zbog raznih krivičnih dela.

Pobegao

- Pretpostavlja se da je napadač čekao da se dvojica prijatelja vrate odnekud. Kada su došli "mercedesom" i kada su se parkirali ispred kuće u uskoj ulici, počela je pucnjava - kaže naš izvor i dodaje:

- Pošto je ispalio više hitaca u pravcu dvojice mladića, nepoznati napadač je pobegao. Za sada se ne zna motiv napada, ali sumnja se da su u pitanju neki neraščišćeni računi vezani za drogu ili neko dugovanje, jer su navodno mladići koji su bili meta, poznati u ovom delu grada kao narko-dileri. Kako ističe naš sagovornik, ispituje se i da li je ovo bila samo opomena za V. J. i P. Ć. ili je pucač bio smotan.

"Čuo sam da imaju klince koji rade za njih"

Žitelji Petlovog Brda ističu da u kraju niko ne želi da priča o napadnutim mladićima.

- Svi vam se ovde boje da pričaju o njima. Oni imaju veze sa drogom. Odavno se priča da prodaju narkotike, kao i da klince koji rade za njih, ali ne bih dužio o tome. Ne znam ništa o njima kad malo bolje razmislim - kaže jedan od komšija, dok drugi nastavlja: - P. Ć. živi ovde negde u kraju, dok za V. J. nisam siguran, ali su njih dvojica stalno zajedno. Nije nam prijatno kad ih vidimo, s obzirom na to kakav ih glas bije.

- S obzirom da je napadač satima čekao da se mete pojave, kao i na činjenicu da je bio maskiran, očigledno je da je ovo organizovan napad. Međutim, čudno je to što i pored toliko ispaljenih projektila, nije uspeo da pogodi mete.

Da li je to namerno ili slučajno utvrdiće istraga. Nije isključeno ni da su napadnuti samo imali sreće - objašnjava izvor. V. J. i P. Ć., kako nezvanično saznajemo, imaju debele dosije u policiji, a između ostalog hapšeni su zbog razbojništva, narkotika, ali i nasilja u porodici.

Foto: Informer DN

Mesto sačekuše na Petlovom brdu

"Priča se da je tukao majku ili devojku"

Komšije P. Ć. kažu da je on ranije hapšen zbog porodičnog nasilja.

- Čuo sam da je on ranije tukao majku ili devojku, tako nešto, i da zato ima prijavu. Inače, vidi se da taj momak ima para, a mogu samo da pretpostavim čime se bavi, ne verujem da je legalni posao u pitanju - kaže komšija za "Kurir".

Foto: Informer DN

Mesto sačekuše na Petlovom brdu

Dali izjave

Obojica su juče dala izjavu policiji.

- Nakon pucnjave oni nisu bili od velike koristi istražiteljima. Navodno su rekli da ne znaju ko bi mogao da puca na njih i zbog čega.

Policija je pokupila video-snimke sa okolnih kamera, a pretpostavlja se da je neka od njih snimila sačekušu i osobu koja je potegla pištolj. Moguće je i da je osumnjičeni imao pomagača, koji ga je čekao u nekom vozilu i odvezao ga s mesta neuspelog zločina - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija