• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.08.2021

08:50

"ZOVITE MAĐIONIČARA, TREBAĆE VAM ZA OVO" Neverovatne izjave Veljinih vojnika

Printscreen Pink

Vesti

"ZOVITE MAĐIONIČARA, TREBAĆE VAM ZA OVO" Neverovatne izjave Veljinih vojnika

Podeli vest

Veljko Belivuk i članovi njegovog klana uhapšeni su početkom februara ove godine. Optužnica protiv njih je podignuta, a većina je u svojim iskazima pokušala da negira povezanost sa Veljom Nevoljom i predstavi sebe kao uzorne građanine.

Posebno je bilo zanimljivo šta su oni koji se nisu branili ćutanjem navodili kao svoja zanimanja ili priče o tome odakle znaju Velju Nevolju.

- Izdržavaju me roditelji. Trgujem bitkoinima. Ništa ne radim, živim od ušteđevine. Na minimalcu sam. Veljka Belivuka nikad u životu nisam video. Aaa, znam ga iz restorana za picu. Pozovite mađioničara Dejvida Koperfilda da vam pomogne, ali ja sa ubistvima ništa nemam - samo neke od izjava koje prenosi "Blic".

Velja Nevolja ima platu od 60.000 dinara

Tako je vođa grupe Velja Nevolja rekao da ima platu od 60.000 dinara koju zarađuje kao koordinator u podrumu pića, dok je njegov glavni pajtos Marko Miljković rekao da je nezaposlen, ali da ima školu za sportskog menadžera.

Specifično zanimanje naveo je i jedan od onih koje optužnica tereti da je učestvovao u svim ubistvima - Srđan Lalić. Njegova fotografija na kojoj se smeje pored tela jedne od žrtava zgrozila je Srbiju, a na saslušanju je naveo da trguje bitkoinima na berzi i da zarađuje 1.300 evra.

Foto: Printscreen Pink

Srđan Lalić i Velja Nevolja

Nebojša Janković rekao je da je nezaposlen, dok je Vlada Draganić ugostitelj i iznajmljuje prostor, pa mesečno zaradi oko hiljadu evra. Dejan Tešić po zanimanju fitnes trener sa višom kriminalističkom školom.

"Trebaće vam mađioničar"

Član grupe Nemanja Đurić po zanimanju je kaže kuvar, a Nemanja Lakićević građevinski tehničar.Neki od njih naveli su da pomažu svojim verenicama, neki da su ekonomisti, direktori sopstvenih firmi, a bilo je i onih koji su naveli da ih izdržava majka. Među njima je i jedan student arapskog kog izdržavaju roditelji.

Kada je reč o dvojici glavnih "operativaca" grupe, Velji Nevolji i Marku Miljkoviću i njihovim iskazima o delima koja im se stavljaju na teret, Belivuk je negirao sve, a Miljković je dao neverovatnu izjavu.

- Sve što mogu da kažem je da posavetujem tužilaštvo da angažuju stručnog saradnika Dejvida Koperfilda, čuvenog mađioničara, kako ova bruka i sramota za šta me optužujete ne bi bila veća - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija