• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2021

18:52

Težak udes kod Aleksinca, povređena majka i tri devojčice!

Informer/D.K.

Vesti

Težak udes kod Aleksinca, povređena majka i tri devojčice!

Podeli vest

Državljanka Švajcarske (32) i njene tri ćerke teško su povređene u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca

Švajcarska državljanka stara 32 godine i njene tri ćerke, od kojih je jedna beba, povređeni su danas u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš-Beograd kod Aleksinačkog bujmira, nedaleko od Aleksinca.

Oni su se nalazili u automobilu „audi“ švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač star 42 godine, a koji je pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza, preneli su beogradski mediji.

Majka devojčica je zadobila teške telesne povrede, ali prema nezvaničnim informacijama, nije životno ugrožena dok su tri devojčice povređene lakše, od kojih je najmlađa rođena ove godine, a njene dve sestre imaju 10 i tri godine.

Deca prema prvim informacijama imaju samo ogrebootine, ali su zadržana u Kliničkom centru u Nišu zbog opservacije, navode mediji.

Zatvorena rampa Aleksinac zbog nezgode

U zoni naplatne stanice Aleksinac na auto-putu Beograd-Niš zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se preusmerava na naplatnu stanicu Aleksinački Rudnici za vozila koja se isključuju sa auto-puta, saopšteno je večeras iz JP "Putevi Srbije".

Iz "Puteva Srbije" mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija