• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.08.2021

22:54

PRETUČEN NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC! Sav u modricama i posekotinama, dobio batine ZBOG PASULJA!

Vesti

PRETUČEN NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC! Sav u modricama i posekotinama, dobio batine ZBOG PASULJA!

Podeli vest

Nebojša Tubić zvani Žabac pretučen je u kafani kod Novog Sada

 

U naselju Klisa kod Novog Sada, pretučen je Nebojša Tubić Žabac i to, verovali ili ne, zbog pasilja.

Žabac po celom telu ima posekotine i modrice, a kako kaže za Kurir, dobio je nekoliko udaraca i u glavu. 

- Eto, napali su me neki majmuni. Odveli su me mečki na rupu. Ne volim ja da se ovakvim stvarima daje na značaju. Jednom čoveku ostao sam dužan neke pare. Sve je to moglo normalno da se reši. Sa prijateljem sam došao u kafanu i poručio pasulj i sok. Bio sam gladan i rekoh da pojedem nešto. I odjednom, kao, konobarica rekla da nisam platio pasulj. Ej, zamislite, 450 dinara da ja nisam platio. Konobarica je napravila štimung za haos. Skapirao sam da je sve dogovoreno. Ja sam se najnormalnije ponašao i u jednom trenutku neki tip pita ko sam ja - priča Žabac i nastavlja:

- Izvadio je pištolj, tetejac, napunjen. Nastala je opšta tuča. Nije se znalo ko pije, ko plaća. Navikao sam na batine, ne osećam bol, samo su modrice ostale. Koliko sam mogao, branio sam se. Ponekad odem tako u tuču da vidim koliko mogu da izdržim. Isekli su me nožem po ruci. Nema veze, idemo dalje. Nisam ja pi*ka da ih prijavljujem. Nisam ni u bolnicu išao. Znam ja da uđem među najjače čisto da vidim koliko mogu da izdržim. Eto, pasulj me je skupo koštao - poručuje Žabac.

Podsetimo, Žabac ima burnu prošlost - 2012. godine je bio ranjen u glavu - sedeo je u bašti kafića Novom Sadu kada je maskirani napadač u pravcu bašte kafića ispraznio šaržer iz automatske puške. Žapcu je metak prošao kroz glavu, ali je čudom preživeo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15