• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2021

10:47

Objavljena šok poruka Velje Nevolje sa kriptovanog telefona

Vesti

Objavljena šok poruka Velje Nevolje sa kriptovanog telefona

Podeli vest

Crnogorska policija podnela je juče krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i još dvojice muškaraca zbog dvostruke likvidacije u Danilovgradu.

Tokom istrage, utvrđeno je da su Belivuk i Miljković sa Nebojšom Jankovićem i Ratkom Živkovićem likvidirali Damira Hodžića i Adisa Spahića u kući u Danilovgradu.

Kako je navedeno u prijavi, Živković je žrtve namamio u pomenutu kuću, gde su ih sačekali egzekutori.

Drugačije ubistvo
I dok je Spahić ubijen nakon nekoliko sati, Hadžić je likvidiran odmah i to jedno od retkih ubistava u kojem su Belivuk i Miljković odustali od svirepog "recepta" višesatnog mučenja žrtava, a razlog za to, prema Belivukovoj poruci, bio je taj što je Hadžić potegao pištolj!


Naime, prema glasovnoj poruci koju je Belivuk poslao nakon ubistva putem kriptovanog mobilnog telefona, a koju je objavila crnogorska policija, u kući užasa u Danilovgradu desilo se nešto neočekivano.

Foto: Printscreen Pink

Marko Miljković i Velja Nevolja zajedno su bili u kući u Crnoj Gori

- Brate, Zemo i Hell i svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše, svako je hvat'o svog, meni je zapao ‘Kasap’, ‘Kratos’ je hvat'o ‘Zeta’, ‘Hell’ je hvat'o M., to što je ‘Kasap’ imao utoku i potegnuo, brate to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni i ne može da se ispravi, to nikako brate, ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami bez obzira šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne, odmah se puca. Brate to nema šta tu da se pravdamo - rekao je Belivuk, opisujući likvidaciju počinjenu na neuobičajen način za ovaj klan.

Inače, prema saznanjima do kojih je došla srpska policija, nadimak Kratos je koristio Miljković, dok je Nebojša Janković bio Hell.

Zakopali telo
Podsetimo, crnogorska policija podnela je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, J.N. i Ž.R. zbog sumnje da su stvorili kriminalnu organizaciju, počinili teško ubistvo i teško ubistvo pomaganjem.

U saopštenju SDP navodi da se sumnja da su osumnjičeni B.V, M.M. i J.N. 14. oktobra prošle godine u Danilovgradu ubili H.D. i S.A, a da im je u tome pomogao osumnjičeni Ž.R.

U tužilaštvu navode da su nakon izvršenog teškog ubistva, NN pripadnici kriminalne organizacije uklonili tragove počinjenih krivičnih dela tako što su tela H.D. i S.A. zakopali na nepoznatoj lokaciji, a iz kuće uklonili tragove krvi tako što su prali zidove unutrašnjosti kuće i menjali podove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17