• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/glas javnosti

19.08.2021

12:46

PRODUŽEN PRITVOR OGNJENU (18) OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO ALEKSE (26) IZ ALEKSINCA, Petkovićevi roditelji tvrde:  Na veštačenje odneli snimak na kojem fali 89 sekundi!

prinstskrin Youtube/Glas javnosti

Vesti

PRODUŽEN PRITVOR OGNJENU (18) OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO ALEKSE (26) IZ ALEKSINCA, Petkovićevi roditelji tvrde: Na veštačenje odneli snimak na kojem fali 89 sekundi!

Podeli vest

Apelacioni sud u Nišu produžio je pritvor Ognjenu Petkoviću (18) za još mesec dana i to po zahtevu nadležnog tužilaštva. Petković se sumnjiči za ubistvo Alekse Stojmenovića (26) iz Aleksinca u tuči na proslavi u restoranu "Oaza" u ovom gradu 16. maja ove godine

Petković je u pritvoru već četvrti mesec. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se udarac koji je Ognjen navodno zadao Aleksi, ali njegovi roditelji pojašnjavaju da Ognjen jeste zamahnuo, ali da ga nije udario i da to, kako tvrde njegovi roditelji, nije bilo kobno po mladića iz Aleksinca.

Ono što ih dodatno tišti je činjenica da su ukazali na sve snimke, pa i na ključnog svedoka, ženu koja je stajala odmah pored Alekse kada je primio kobni udarac, ali tužilaštvo nije reagovalo i pozvalo nju kao svedoka. Snimak je sada poslat na veštačenje Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru, a rezultati će biti predočeni Upravi kriminalističke policije.

Roditelji navode da je izdata posebna naredba kojom treba da se utvrdi da li udarac flašom u vrat, koji javnost smatra kobnim, uopšte postoji. Petkovići ukazuju na propust - nije poslat snimak koji nedostaje, niti je neko tražio taj snimak koji bi, ubeđeni su, mogao da reši slučaj.

- Plašim se za psihičko stanje nedužnog dečaka - rekla je Danijela Petković za "Glas javnosti".

Roditelji napominju da bi se nekako pomirili sa činjenicom da je Ognjen zaista kriv, ali da ne mogu da puste da nedužan mladić trune u pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGNJENU PRODUŽEN PRITVOR, PROTEST ISPED NIŠKE PALATE PRAVDE! Porodica i prijatelji tvrde da je momak optužen za ubistvo Alekse Stojmenovića psihički sve lošije
Hronika

OGNJENU PRODUŽEN PRITVOR, PROTEST ISPED NIŠKE PALATE PRAVDE! Porodica i prijatelji tvrde da je momak optužen za ubistvo Alekse Stojmenovića psihički sve lošije

Nakon što je Viši sud u Nišu na još trideset dana produžio pritvor Ognjenu P. (18) iz Aleksinca, osumnjučenom da je polovinom maja u tuči teško povredio Aleksu Stojmenovića (25) koji je ubrzo nakon toga preminuo, ispred niške Palate pravde treću nedelju zaredom okupili su se u četvrtak njegovi prijatelji i porodica sa zahtevom da se optuženi brani sa slobode

23.07.2021

15:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija