• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

21.08.2021

08:15

Maji puklo srce od strujnog udara: Ovo je policajka koja je nastradala na terasi stana

Informer

Vesti

Maji puklo srce od strujnog udara: Ovo je policajka koja je nastradala na terasi stana

Podeli vest

Porodica policajke Maje M. (37), koju je ubila struja dok je nameštala kabl od računara, ne može da dođe sebi od bola i tuge. Majin muž Bojan, koji je takođe policajac, nije imao snage da kaže njihovim ćerkama za tragediju

Policajki Maji M. (37) u utorak je puklo srce usled strujnog udara dok je nameštala kabl od računara na terasi porodičnog stana na beogradskoj opštini Zvezdara, pokazali su prvi rezultati iz istrage.
Majin muž Bojan, koji je takođe policajac, zanemeo je od bola, pa ni dan posle tragedije nije imao snage da kaže njihovim dvema ćerkicama da su ostale bez majke.

Sigurni

Znali smo da njih dvoje rade u policiji i nekako smo se pored njih osećali sigurnije. Znali smo i da "rudare" te kriptovalute
Komšija

 

Nem od bola
Rođak ove porodice juče je rekao novinarima da Bojan nije u stanju da priča o nesreći.
- Molim vas, razumite ga. Bokiju je trenutno najteže... On je suprugu našao mrtvu na terasi stana i još ne može da dođe sebi od šoka i bola. Trenutno samo misli o tome kako da kaže ćerkicama za tragediju i to kako da im ublaži tugu - rekao je kratko rođak, koga smo zatekli ispred zgrade u Ulici braće Ribnikar na Zvezdari, gde se dogodila nesreća.


Inače, policajka Maja M. poginula je u utorak po podne pokušavajući da namesti kabl računara kojima je "rudarila" kriptovalute itirijum. U trenutku nesreće bila je sama u stanu.
Komšije nesrećne žene imale su samo lepe reči za nju i Bojana.
- Svi smo u šoku zbog tragedije. Divna porodica, Maja i Bojan su uvek bili kulturni, deca su im lepo odgojena i vaspitana... Znali smo da njih dvoje rade u policiji i nekako smo se pored njih osećali sigurnije. Znali smo i da "rudare" te kriptovalute pomoću računara na terasi stana, ali to nikom u zgradi nije smetalo - priča očajni komšija i dodaje da Majine ćerke još ne znaju šta se dogodilo:
- Čuo sam da Bojan nije imao srca da im to saopšti i njemu je veoma teško. Devojčice su još male, idu u osnovnu školu...

Foto: Informer

Policajka Maja M.


Stradala Maja biće sahranjena danas u 11 časova na groblju Lešće u Beogradu.
Podsetimo, Bojan i Maja su se poslednji put čuli u utorak po podne, kada mu je ona telefonom rekla da je završila sa poslom i da ide kući. Nešto kasnije Bojan je pozvao Maju da joj kaže da će se on zadržati na poslu, ali ona se nije javljala.
- Bojan se zabrinuo i krenuo ka stanu. Ubrzo zatim pronašao je ženino telo na terasi, pored dva računara koji služe za 'rudarenje' kriptovaluta. Bojan je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali Maji nije bilo spasa. Kako su pokazali prvi rezultati iz istrage, Maji je puklo srce od strujnog udara, najverovatnije dok je pokušavala da namesti kabl od računara - ispričao je izvor iz istrage.

Foto: Informer/Pixabay/Shutterstock

Zgrada u kojoj je živela stradala policajka

Istraga se nastavlja
Kako je dodao, Bojan i Maja su stalno držali otvorene prozore na zastakljenoj terasi, jer računari za "rudarenje" kriptovaluta mnogo greju tu prostoriju, ali i troše mnogo struje, zbog čega su im bili neophodni kvalitetni kablovi.
Istraga će pokazati kako je tačno došlo do tragedije, ali je najverovatnije reč o lošim instalacijama. 

Potresne poruke na društvenim mrežama

Jedan od Majinih rođaka juče je na Fejsbuku objavio njenu fotografiju i porukom se oprostio od nje: "Majče naša, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju." Njegov post je za kratko vreme prokomentarisalo više od 200 ljudi:

- Tužno da tužnije ne može biti. Neka je dragi Bog čuva gore na nebu... Neka joj je laka zemlja, izgubili smo jednog anđela... Bila je tako divna, a Bog takve uzima kod sebe...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija