• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

21.08.2021

23:29

MAJSTOR UZEO 1.500 EVRA, TELEVIZOR... I ZBRISAO! Neverovatna prevara u Beogradu, kamera sve snimila!

Vesti

MAJSTOR UZEO 1.500 EVRA, TELEVIZOR... I ZBRISAO! Neverovatna prevara u Beogradu, kamera sve snimila!

Podeli vest

Nadica M. optužila je, kako kaže, lažnog građevinskog preduzimača, da joj je papreno naplatio renoviranje stana, koje nije završio

Nadica M. iz Beograda tvrdi da ju je B. K., koga je angažovala da joj renovira stan, prevario za 1.500 evra koje je naplatio, a radove nije završio, kao i da joj je iz stana uzeo neke vredne stvari i nestao.

Ona za Kurir navodi da joj se B. K. predstavio kao građevinski preduzimač iz Užica, koji je u Beograd došao da bi upisao dete u školu, pa je za to vreme hteo da zaradi.

- Bilo mi je hitno da renoviram stan, a za njega sam imala preporuku poznanika. Dala sam mu ključeve stana, tu je odseo, a ja sam otputovala - kaže ona.

B. K. ju je, kako kaže Nadica, uredno na Vajberu obaveštavao kad i šta radi, što je videla i na kamerama, da bi jednog dana on nestao bez traga! - Kad sam došla u stan, videla sam da je skinuo pločice iz kupatila i okrečio nekoliko zidova - rekla je ona, dodajući da mu je posao bio da renovira kupatilo i okreči ceo stan.

Nadica tvrdi da je stalno tražio novac za materijal, za dnevnice, te mu je tako dala 1.500 evra.

- Plaćala sam sve, a dok sam bila na odmoru, moj dever mu je nosio novac. Sad od tog čoveka imam samo ime i prezime, i to ne znam da li je pravo. Platila sam ga za posao, a on me je prevario. Odneo mi je iz stana i televizor vredan 300 evra, što je kamera i snimila! - rekla je ona za Kurir, priloživši nam fotografije preduzetnika.

Nakon što je priču o prevari objavila na društvenim mrežama, Nadica kaže da joj se B. K. odmah javio: - Zvao me je sa pripejd broja koji je kupljen na trafici. Prvo mi je nudio dogovor, rekao da će doći u ponedeljak da radi, pa je ostalo da se čujemo, da bi mi na kraju ipak rekao da neće raditi jer sam ga objavila svuda, i da će me čak i tužiti!

Nadica M. ističe da je bila prinuđena da angažuje i plati druge majstore kako bi joj uradili kupatilo koje je B. K. za sobom ostavio ruinirano i potpuno neupotrebljivo. Na fotografijama koje nam je poslala vidi se da je B. K. pločice skinuo, ali da ništa dalje od radova nije završio.

Nadica je najavila da će preduzimača na osnovu svih dokaza koje ima prijaviti i goniti sudski. Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa B. K., ali je on bio nedostupan


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)
Live TV

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)

Svi govore o onome što se dešava na Bliskom istoku i smatraju da to nije toliko daleko od Kosova i Metohije. Na granici smo sveopšteg rata. Izraelski napadi na ruske baze daju novu dimenziju. Čeka se reakcija Rusije jer su ipak napadnuta njena vojna postrojenja u oblasti Sirije. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorio je društveni analitičar Saša Boriojević i pukovnik u penziji Srbobran Radić.

03.10.2024

20:33

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Sramota! Borac ispisao istoriju, a tribine bile prazne!
Fudbal

Sramota! Borac ispisao istoriju, a tribine bile prazne!

Fudbaleri Borca iz Banjaluke su u prvom kolu Lige konferencija odigrali su nerešeno sa Panatinaikosom rezultatom 1:1, ali uprkos tome što je ovo bio njihov prvi evropski meč, na tribinama "Gradskog stadiona" u prestonici Republike Srpske nije bilo mnogo ljudi.

04.10.2024

08:51

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija