• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo / Informer

22.08.2021

12:26

DRAMA KOD BANATSKOG NOVOG SELA! Prevrnuo se džip, pčele izujedale vozača, lekare i policajce!

Vesti

DRAMA KOD BANATSKOG NOVOG SELA! Prevrnuo se džip, pčele izujedale vozača, lekare i policajce!

Podeli vest

Prevrnuo se džip sa košnicama, pčele izletele i napale vozača, a potom i pripacdnike policije i Hitne pomoći

Juče oko 11 sati na izlasku iz Banatskog Novog Sela prema Vladimirovcu se prevrnuo džip sa prikolicom u kojoj su se nalazile košnice sa pčelama, koje su potom izletele i izujedale vozača, ali i policajce i lekare Hitne pomoći koji su pokušali da mu pomognu.

Kako mediji prenose, slučajni prolaznici su zaustavili vozila i prišli džipu koji se prevrnuo da bi pomogli vozaču u nevolji, ali ih je tada napao roj pčela. 

- Išao sam tim putem i odmah potrčao da vidim sta se dešava, a za mnom su krenuli i ostali učesnici u saobraćaju. Najednom sam shvatio da me pčele ubadaju. Bile su neumoljive! Nisam znao šta me je snašlo i otkud one, ali sam potom ugledao prevrnute košnice i sve mi je bilo jasno. Video sam i vozača džipa kako maše rukama pokušavajući da se odbrani - rekao je očevidac drame.

Ubrzo su pristigle i ekipe policije i Hitne pomoći, koji su takođe pokušali da podmognu vozaču džipa, ali su pčele počele i njih da ujedaju. 

- Pčele su, naravno, počele i njih da ubadaju, pa su morali nakratko da se povuku. Održavali su komunikaciju s vozačem i utvrdili su da je on dobro. Izgledalo je kao da je drama trajala čitavu večnost. Tako nešto nisam nikad u životu video. Oko 1.000 pčela leti oko vas i ubada vas. Srećom, počele su da se smiruju i nisu više bile tako agresivne, pa su lekari i policajci uspeli da dođu do vozača i izvuku ga iz vozila - objašnjava očevidac.

Niko nije ozbiljno povređen.

- Drago mi je da smo svi prošli dobro. Doduše, morao sam da odem u najbližu apoteku i kupim lekove zbog uboda. Povrede imaju i policajci i lekari, ali su svi dobro - kaže on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija