• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

08:54

Nove informacije! Gaga Antonijević opisao do detalja KAKO GA JE DIVLJAČKI PRETUKAO BJELOGRLIĆ! SVE JE SNIMLJENO! Video

Vesti

Nove informacije! Gaga Antonijević opisao do detalja KAKO GA JE DIVLJAČKI PRETUKAO BJELOGRLIĆ! SVE JE SNIMLJENO! Video

Podeli vest

Reditelj Predrag Gaga Antonijević za TV Pink opisao je do detalja šta se dešavalo jutros u niškom hotelu kada ga je napao glumac Dragan Bjelogrlić

 

- On spada u grupu ljudi koji su se boriti protiv snimanja tog filma (Dara iz Jasenovca), smetalo mu je što se film snimio. Čak je i neke seminare držao za biznismene kako je sve to bilo pogrešno. Osim toga, ima i ona činjenica da sam ja razotkrio njegovu korupciju kojom se bavio u prethodnom periodu u vezi sa njegovim delovanju u Filmskom centru Srbije i to je trenutno u Tužilaštvu, razmatra se kao krivični predmet. 

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević u uključenju za Pink.

- Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno! 

Foto: Tanjug/Informer

- Ja sam samo obelodanio njegova pisma, što mi nudio mito, i onda je to otišlo u tužilaštvo, on je sad besan zbog toga jer je to razotkrilo način na koji je on funkcionisao.. Svi to u profesiji znaju, svi, da je to tako. I onda odatle velika mržnja prema meni, a posle ovo za Jasenovac da ne pričam šta je sve doprlo do mene, i koje sve konkretne stvari imam kako je radio protiv filma. Njemu je važno da ode na Sarajevski filmski festival, meni nije. 

- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega su odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to  sadverovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje. Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava. 

Na pitanje da li je tačno da mu je Bjelogrlić rekoa "Jebala te Dara iz Jasenovca", Antonijević je odgovorio potvrdno.

- Jeste.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samopostovanje

pre 2 godine

....nista novo...sve takve stvari se desavaju posle posjete sarajevu...prije pardana bjelogrlica su po sarajevu vodali kao najvecu holivudsku zvijezdu i on je umislio da on to zaista jest...da bi to dokazao mora napast nekog srbina....sutra srbiju i srbski narod....sjetite se onog glumca sergeja...njemu su u sarajevu platili bukvalno cevape i dva piva i on je gradom nosao majicu sa likom generala koji je ubijao srbe....nije stvar sto su pojedini bg filmasi toliko jeftini...evo ja bi im platio cevape i tri piva da se tako ne brukaju...ali oni uvjek rado snime ili urade nesto da popljuju srbe i srbiju...jos samo ocekujem da krenu u pristinu po pare

Zagor

pre 2 godine

Antonijević i njegove umjetničke kvalitete ne bi mu dozvolile ni da bude pozvan na neki seoski filmski festival (osim u srbiji) a kamoli na prestižni Sarsjevski filmski festival na koji je pozvan Bjelogrlić. Antonijević je običan plaćenički fićfirić skromnog umjetničkog znanja.Bjelogrlić je za njega umjetnička gromada!

Ajaks

pre 2 godine

Ne shvatam poentu tvog komentara. Ako je neko umetnicka gromada, a po meni nije, to mu ne daje za pravo da samara i pesnici ljude.

samopostovanje

pre 2 godine

ti ne shvatas....zagor je bosnjak....a sve podvale prema srbima krecu iz sarajeva

Jovan

pre 2 godine

Režimski čovek!? KO? Bjelogrlic ljubimac žutih. Pokojni brat mu bio najbolji prijatelj sa AV i drzao mu otvorena vrata ka drzavnoj kasi. A ni sin mu nije nista bolji. Sretna mu bila ćorka pa.mskar 48h. Pravda je spora ali dostizna

Dijana

pre 2 godine

Umjetničko g...o, smrad koji je pokupio u Sarajevu ...fuj

bisa

pre 2 godine

Ne znam sta se desilo ali verovatno ima jak razlog zbog cega je Bjela postupio tako.Bjelogrlic je za mene ok njegovi filmovi su puni emocija ,njega licno sam upoznala u lutkarskom pozoristu u Nisu i super je .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17