• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. P.

23.08.2021

11:04

BJELOGRLIĆ JE PRIŠAO GAGI I POČEO DA GA UDARA IZ ČISTA MIRA! JEDVA SAM IH RAZDVOJIO! Urednik kulturnog programa RTS za Informer otkrio detalje mučkog prebijanja reditelja!

Insajder/Novak Đurović

Vesti

BJELOGRLIĆ JE PRIŠAO GAGI I POČEO DA GA UDARA IZ ČISTA MIRA! JEDVA SAM IH RAZDVOJIO! Urednik kulturnog programa RTS za Informer otkrio detalje mučkog prebijanja reditelja!

Podeli vest

Urednik kulturne rubrike na RTS Vladimir Kecmanović, koji je bio prisutan u trenutku kada je Bjelogrlić mučki napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, kaže za Informer da je glumac bez ikakvog povoda prišao stolu za kojim su sedeli i počeo pesnicama da udara Antonijevića

 

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS koji je za Informer ispričao šta se dogodilo. 

- Ja sam policiji dao izjavu. Sedeo sam sa Antonijevićem, prijateljicom Jovanom Stević i glumcem, mislim da se Milan zove. Bjelogrlić je prišao, a ono što sam čuo je da je pitao Antonijevića "šta mi dobacuješ?!" Ja nisam čuo da mu je Gaga bilo šta dobacivao - rekao je Kecmanović, a na pitanje koje reči su se mogle čuti dok je Bjelogrlić pesničio Antonijevića kaže da se tokom te gužve nije moglo razaznati ništa. 

- U njihovoj tuči nije bilo vremena da se nešto pomene. Da je Bjelogrlić pretio, verovatno jeste. Nije moglo da se razazna u svoj toj gužvi - objasnio je Kecmanović i dodao da je on razdvojio Bjelogrlića od Gage Antonijevića. 

- Kad je Bjelogrlić prišao i počeo da udara Gagu ja sam odmah prešao preko stola kako bih ih razdvojio. 

Foto: Tanjug

Podsetimo, Predrag Gaga Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Ko je onaj mladić - junačina, što je namo posmatrao ovo?

NEBOJŠA

pre 2 godine

шта очекивати од особе која је ,пре неколико година,са врлим му колегом,сергејом трифуновићем,ПОНОСНО НОСИО МАЈИЦУ СА ЛИКОН ЈОВАНА ДИВЈАКА,КОЈИ ЈЕ СВОЈ НАРОД ЗАВИО У ЦРНО !!

SS

pre 2 godine

Da, Bjelogrliću je draži sarajevski festival, nega Dara iz Jasenovca.

Boro

pre 2 godine

E moj Kecmanoviću i ostali jadni su prijatelji koji sede sa vama. Tek pošto ga je pet šest puta udario žestoko dok je sedeo vi ste ustali da zastitite coveka koji sa vama sedi. Strah vas je obuzeo. Sta bi učinili da je imao pištolj. Razdežali se.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17