• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

12:53

SVEDOCI TVRDE: Dok je Bjelogrlić divljački tukao Antonijevića, Katarina Radivojević vikala: "Ja bih ga ubila!"

Vesti

SVEDOCI TVRDE: Dok je Bjelogrlić divljački tukao Antonijevića, Katarina Radivojević vikala: "Ja bih ga ubila!"

Podeli vest

Svedoci jutrošnjeg incidenta u Nišu, kada je glumac Dragan Bjelogrlić mučki pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, tvrde da je glumica Katarina Radivojević, koja je bila u Bjelogrlićevom društvu, dobacivala "Ja bih ga ubila!"...


Kako Informer nezvanično saznaje, Katarina Radivojević je bila u Bjelogrlićevom društvu neposredno pre nemilog događaja, a sam napad na reditelja, prema izjavama očevidaca, komentarisala je glasno uzvikujući: "Ja bih ga ubila!"

Podsetimo, Bjelogrlić je jutros priveden u policiju zbog premlaćivanja reditelja Gage Antonijevića u klubu jednog hotela u Nišu. Nakon izjave koju je dao istražnim organima, glumcu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

A odakle tebi informacija da su oni zuti? Odakle znas sta se dogodilo?

Baća

pre 2 godine

I ovu žutaru bi trebalo saslušati. Ko je, bre, ona da preti nekome ubistvom?

Vladimir I Putinovic

pre 2 godine

Dobija od drzve nekoliko hiljada evra .. za nista .. a napada zrtve Jasenovca ..

Djordje

pre 2 godine

Da li doticna jos radi u Ministarstvu Inostranih poslova Srbije?

Ja

pre 2 godine

Zato sto nije nista uradila. Ti bi da hapsis i nevine, srami se.

ratko

pre 2 godine

srami se ti,ocito nisi cuo svedoke sta je govorila Bjelogrlicu

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Нема овде нити лудих нити збуњених, ово је "режирано" и кеширано од стране ХОС-а са жигом "made in Croatia"!

Millle

pre 2 godine

Sećam se da je bila povod za tuču u kojoj je jedan mlad čovek ubijen. U diskoteci Četiri sobe.

Magla

pre 2 godine

Oni se samo bore oko para, politički privid je nebitan. Daj im pare, ima i tebe da kuju u zvezde. Sve ima cenu, ali samo za pojedince! Naravno ti pojedinci menjaju dresove kako vetar duva i uvek su aktuelni. Do juče su bili Titini pioniri, pa Slobisti, pa Vukovi jurišnici, pa Đinđičevci pa, pa... Lepa kolekcija dresova i iskustva. Zato im i filmovi dobri. Kako može čovek koji ima samo jedan brak da priča o slabosti hiljaditog braka. To mogu samo oni koji se mnogo žene i razvode. Ljubav im je jedino novac i kroz njega gledaju sve. Al to nije ništa novo, novčići kovani u ranoj istoriji imali su rupu u sredini, verovatno da bolje vide kroz novac. Učili nas istorija nečemu il smo stalni ponavljači?

neko isperd kompa

pre 2 godine

Vidi ti malog SIROGOJNA što se to osililo

samopostovanje

pre 2 godine

....nista novo...sve takve stvari se desavaju posle posjete sarajevu...prije par dana bjelogrlica su po sarajevu vodali kao najvecu holivudsku zvijezdu i on je umislio da on to zaista jest...da bi to dokazao mora napast nekog srbina....sutra srbiju i srbski narod....sjetite se onog glumca sergeja...njemu su u sarajevu platili bukvalno cevape i dva piva i on je gradom nosao majicu sa likom generala koji je ubijao srbe....nije stvar sto su pojedini bg filmasi toliko jeftini...evo ja bi im platio cevape i tri piva da se tako ne brukaju...ali oni uvjek rado snime ili urade nesto da popljuju srbe i srbiju...jos samo ocekujem da krenu u pristinu po pare

Petar Golemi

pre 2 godine

Zone Zone iz Batajnice , ne treba ubijati treba ljubiti i ljubav voditi.....Eto ja cu , u tvom slucaju, da se zrtvujem.......

Dusan

pre 2 godine

Pravda za Bjelu cara! Treba je debelog izudarati dosao da huska! Provokacija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija