• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ D.K.

24.08.2021

13:18

BJELOGRLIĆ PRIZNAO DA JE PRETUKAO GAGU, TUŽILAC GA PUSTIO DA SE BRANI SA SLOBODE!

D. K.

Vesti

BJELOGRLIĆ PRIZNAO DA JE PRETUKAO GAGU, TUŽILAC GA PUSTIO DA SE BRANI SA SLOBODE!

Podeli vest

Draganu Bjelogrliću danas je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu ukinut pritvor

 

Zamenik OJT Vladimir Stanojević izjavio je da je Bjelogrlić u Tužilaštvu, gde se zadržao više od 3 sata, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a da je postupajući tužilac odlučio da glumca pusti da se brani sa slobode.

- Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan DRagan Bjelogrlić na okolnosti izvršenja nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog . Imajući u vidu ovakvu odbaranu osumnjičenog, postupajući tužilac je odlučio da mu ukine meru zadržavanja, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen uz pribavljanje novih dokaza i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić je juče zadržan u KPZ Niš zbog nasilničkog ponašanja, jer je juče brutalno nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Oba reditelja našla su se u Nišu pošto su prošle subote u tom gradu počeli 56. Filmski susreti.

Antonijević je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Baš lepa poruka siledžijama. Prebijte, priznajte i eto vas da se branite na slobodi gde će advokati sve da srede. A naročito kada ste Bjelogrlić. Sramota. Eto, kakvo nam je pravosudje.

dera

pre 2 godine

A od pravosudja ovoliko , koliko ? NISTA ! Tuces , pretis ubistvom , i sta? NISTA ! Jeli priznao? JESTE ! Niste mu izrekli kaznu , ZASTO? Sad ce po starom obicaju RAZVLACENJE , jeste bilo ali malo , ma da malo skoro ni toliko ,......trt, mrt , ma ovaj sto je dobio batine , videli ste na snimku , e taj , bas on , zali se a nije mu ni jdna kost prebijena, ma folira se , nije to nista.I tako pojede vuk MAGARCA ! Al onako, bas pravosudno ! Sve sto je pametno ili je vec otislo ili planira da ode , a ovde ostadose sirotinja , babe i dede , da ih prebijaju razbojnici i globe poreznici .

Nenad

pre 2 godine

Kako se srozala profesija. Pa bas zbog sireg uticaja i zbog toga sto to nisu obicni ljudi vec znacajne licnosti, trebalo je drasticnije reagovati. Ako nizbogcega drugog, ono zbog odvracajuceg uticaja na gradjanstvo i mlade, da se suzdrzavaju od ovakvog ponasanja. Tuzilastvo je rak rana naseg drustva, oduvek bila i jos uvek je.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija