• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/E. I.

25.08.2021

23:00

NIKOLA JE SKOČIO NA GLAVU U OHRIDSKO JEZERO... Strašna nesreća u Severnoj Makedoniji! Detalji tragičnog skoka! /FOTO/

Vesti

NIKOLA JE SKOČIO NA GLAVU U OHRIDSKO JEZERO... Strašna nesreća u Severnoj Makedoniji! Detalji tragičnog skoka! /FOTO/

Podeli vest

Nikola Stevanović (26) iz okoline Leskovca prilikom skoka u Ohridsko jezero udario glavom o stenu, pa polomio vrat i pršljen * Posle 13 dana u komi, preminuo je u bolnici

Nikola Stevanović (26), zvani Kole, iz sela Donje Krajince kod Leskovca nastradao je pretprošle nedelje prilikom skoka sa stene u Ohridsko jezero. Nesrećni mladić je glavom udario u stenu i polomio vrat i kičmeni pršljen.


Bio je 13 dana u komi, a preminuo je juče u bolnici u Skoplju, ne dolazeći svesti.

Prema nezvaničnim saznanjima, strašna nesreća dogodila se 12. avgusta, a nastradali mladić je samo nekoliko dana ranije sa društvom doputovao na Ohridsko jezero.


- Niko ne zna kako je Nikola tačno nastradao, jer su i pre njega neki kupači skakali u jezeru na istom mestu. Prilikom skoka na glavu udario je u neki podvodni kamen, pa je polomio vrat i šesti kičmeni pršljen. Prijatelji su ga brzo izvukli iz vode, da se ne udavi, a zatim su pozvali Hitnu pomoć, koja je Nikolu odmah prevezla u Klinički centar u Skoplju - ispričao je prijatelj nastradalog mladića za "Jugmediju".

 

Foto: Društvene mreže

Nikola Stevanović


Po prijemu u bolnicu, Stevanović je odmah operisan i smešten na odeljenje intenzivne nege.

 

Fudbaler

Nikola, taj uvek nasmejani momak, od malih nogu je igrao fudbal. Bio je dobar fudbaler i veoma dobar čovek
Milovan Glušac


- Njegov život je sve vreme bio u opasnosti, da bi nakon 12 dana podlegao povredama. Nije se budio iz kome, jednostavno su mu otkazale vitalne funkcije. Teška tuga, iza sebe je ostavio majku i sestru - dodaje Nikolin prijatelj.


Nastradali mladić je, inače, bio fudbaler i igrao je za nekoliko lokalnih fudbalskih klubova u Leskovcu i okolini.

 

Foto: Društvene mreže

Nikola Stevanović


- Nikola, taj uvek nasmejani momak, od malih nogu je igrao fudbal. Bio je dobar fudbaler i veoma dobar čovek. Visok i snažan mladić, kao od stene odvaljen. Tuga, velika tuga - rekao je Milovan Glušac, sekretar Gradskog fudbalskog saveza Leskovac.


Nikola je prošao sve mlade selekcije u FK Dubočici, a nastupao je i za FK Jedinstvo, FK Kumarevo, Polet iz Stajkovca i Slogu, a po završetku prošle sezone prešao je u OFK Morava iz Leskovca.


- Uglavnom je igrao centarfora i često je menjao klubove, sanjajući da će jednog dana zaigrati u nekom većem, ali mu se nije dalo. On se u međuvremenu zaposlio jer od fudbala nije mogao da živi, ali nije nameravao da se skoro oprosti od lopte, jer je to bila njegova velika ljubav - kazao je jedan od Nikolinih drugova, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Mlad se osamostalio

On dodaje da se Nikolina majka mučila da izvede na put svoju decu. Nikola je bio mlad kad je napustio porodični dom, i to u momentu kada se materijalni status njegove tročlane porodice popravio, pošto su svi radili i imali stalna primanja.

 

Foto: Društvene mreže

Nikola Stevanović

 

Nikolina sestra: Sad si anđeo

Nikolina sestra Dijana juče se na Fejsbuku potresnim rečima oprostila od svog brata:
- Nine, brate moj, dušo moja mila... Sad si anđeo. Voli te sestra najviše. Teška tuga, takve nema...


- Imao je snove o budućnosti, imao je velike planove i nisu svi bili vezani za fudbal - napominje naš sagovornik.


Telo Nikole Stevanovića Koleta trebalo bi narednih dana da bude prevezeno u njegovo rodno selo, radi sahrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija