• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

28.08.2021

19:55

NOVI DETALJI UBISTVA VOĐE ALKATRAZA! Veljini vojnici glumili policajce i proveravali da li rade NADZORNE KAMERE na mestu sačekuše

Vesti

NOVI DETALJI UBISTVA VOĐE ALKATRAZA! Veljini vojnici glumili policajce i proveravali da li rade NADZORNE KAMERE na mestu sačekuše

Podeli vest

Svedok-saradnik u procesu protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i nekadašnji "radovac" Bojan Hrvatin prilikom davanja iskaza pred tužiocem podelio je i sva saznanja o ubistvu Ljubomira Markovića Kiće

Saznanja Hrvatina, koji je ranije osuđen zbog ubistva navijača Voždovca Bojana Majića, a sada optužen za učešće u četiri ubistva u kući strave u Ritopeku, govore da su važnu ulogu u likvidaciji vođe grupe "Alkatraz" Markovića, rivala Belivukove grupe, igrali Marko Miljković, ali i Hrvatinov prijatelj iz zatvora Miloš Budimir.

Hrvatin tvrdi i da je Markovića ubio Ljubomir Lainović, sin čuvenog kriminalca Branislava Dugog Lainovića, a za koga je kasnije čuo da je ubijen u Španiji od strane pripadnika škaljarskog klana. Hrvatin se inače sprijateljio sa Milošem Budimirom tokom boravka u Zabeli. Kad je izašao navodno ga je Miloš odmah pitao da li je spreman da se vrati u poslove. Hrvatin tvrdi i da je Miljković bio taj koji je predložio da Kića bude ubijen kako bi se ostale frakcije navijača zaplašile.

- Miljković mi je rekao i da Miloš Budimir nije znao ništa o Kićinom ubistvu do 24 sata uoči izvršenja. Smatrao je da nije kapacitet za tako nešto. Kad ga je pozvao i pitao da li hoće da vozi Miloš je pristao. Marko se iznenadio da je Miloš postao zlikovac - rekao je Hrvatin.

O detaljima samog ubistva Miljković nije mnogo pričao. Objasnio je kako je radio logistiku.

- Spomenuo mi je da su radili logistiku u blizini pumpe u Grčića Milenka. Ne mogu da se setim da li je tada i Marko Budimir bio sa njima. Tek posle ubistva je shvatio da ima neka kamera. Posle Kićinog ubistva neko je otišao na pumpu. Predstavio se kao policajac i pitao zaposlenog kakvo je stanje sa nadzornim kamerama. Pumpadžija je rekao da je dan ili dva posle ubistva već rekao policiji da nadzor nije radio. Tada im je svima laknulo. Mnogo kasnije mi je spomenuo da je to uradio Lainović. Meni su ljudi iz Kićine grupe rekli da su se začudili što je on ubijen pošto je bio navijač. Sa Markom sam pričao da je bila logična stvar da udariš na onoga ko je vukao sve konce kako bi se ostali zaplašili - objasnio je Hrvatin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija