• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2021

17:38

/VIDEO/ AUTOMOBILOM PREŠAO U SUPROTNU TRAKU, UDARIO U STUBIĆE, PA SE PREVRNUO NA KROV! Užasna nesreća u centru Beograda!

Printscreen Instagram/Moj Beograd

Vesti

/VIDEO/ AUTOMOBILOM PREŠAO U SUPROTNU TRAKU, UDARIO U STUBIĆE, PA SE PREVRNUO NA KROV! Užasna nesreća u centru Beograda!

Podeli vest

U ranim jutarnjim časovima dogodila se saobraćajna nesreća u Karađorđevoj ulici u centru Beograda

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, automobil je u punoj brzini prešao u suprotnu traku, udario u stubiće pokraj dela za pešake, i prevrnuo se na krov. 

 

 

U tom trenutku, na pešačkom prelazu bio je muškarac koji je pukom srećom izbegao katastrofu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 2 godine

Ministar peva po R.Srpskoj..direktori policije amateri u poslu koji nemaju pojma o svojoj obavezi Policajci sede u autima čekaju platu a Srbska deca ginu po autoputevima..magistrali..ulicama majke nose crninu..sestre ubijene od tuge..idioti voze polu pjani ili drogirani.

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa nisu postavljeni da rade nesto kao ministari nego da budu posluzni i usluzni.

Marcco

pre 2 godine

Pa kad svako dete, pre nego položi za vožački, zna da policija zaustavlja između 23.00 i 02.30h, što znači da mora da se zabiješ negde pre 23.00 a da menjaš lokaciju možeš tek posle pola tri ujutru. Posle dve nedelje vožnje zna i gde se postavljaju "zasede". U zadnjih 20/30 godina ovo se nije menjalo, ni vreme ni lokacije.

dera

pre 2 godine

A agencija za bezbednost u saobracaju intenzivno radi na tome koji model prskalica za sofersajbnu je naj bezbedniji . Naravno nikom nesme da fali dlaka na glavi , za glavu niko ne pita . Nije rat , a kao da jeste . I stalno se evo pitam odakle nama ovoliko budala .

Djordje

pre 2 godine

Da policija zatvara ovakve ludake i oduzima im vozacke dozivotno mi bi imali mnogo manje mrtvih na ulicama! U sustini drzava je krivac ovolikom broju mrtvih na nasim ulicama! Juriti ovom brzinom preko pesackog prelaza u normalnim zemljama ovo je delo za oduzimanje dozivotno vozacke dozvole i slanje vozaca na psihijatrisko matranje o njegovom trosku! Toliko postavljenih kamera po gradu,toliko ludaka po ulicama koji terorisu gradjane za tri meseca bi ocistili ulice ovakvim kompleksasima! Sve u svemu ocigledno da drzava i policija nece da skloni ove ubice sa nasih ulica!

Ja

pre 2 godine

Covek je jurio i krivica je njegova, pesak u soku ali marva iz auta iz suprotnog pravca u buvaru jer nije stao pomogne coveku.

Dzoni

pre 2 godine

U 2 ujutru.Zao mi je vozaca ,pijani pesaci pijani vozaci ma sou.pesak napred nazad .Na pesackom u prometnim ulicama fluerestentne macje oci ,a ne izbledela bela boja(ne mislim na ovaj slucaj)

Rade

pre 2 godine

Taj što je, pukom srećom izbegao katastrofu, je kriv za sve. Da je brzo prešao put ne bi se ništa desilo. Stoji na desnoj traci puta i igra kao balerina. Naći ga i kazniti...

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija