• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

03.09.2021

14:09

PRIPADNICI BELIVUKOVOG KLANA SKLANJAJU PORODICE! Nestala Veljina trudna žena, Mare preselio roditelje, BOSKETOVA RUSKINJA ŽIVI U STRAHU!

Vesti

PRIPADNICI BELIVUKOVOG KLANA SKLANJAJU PORODICE! Nestala Veljina trudna žena, Mare preselio roditelje, BOSKETOVA RUSKINJA ŽIVI U STRAHU!

Podeli vest

Ekipa Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, i njegove desne ruke Marka Miljkovića, navodno strepi od napada škaljaraca i zbog toga su naredili svojim porodicama da se sklone

Članovi klana od hapšenja u februaru ne samo da strahuju zbog suđenja već se, kako se navodno saznaje, ozbiljno plaše i za članove svojih porodica. Tom strahu u prilog ide i sve do sada viđeno za vreme rata "škaljaraca" i "kavčana", tokom koga odmazda članova porodica nije ništa neuobičajeno 

Iselili se iz svojih kuća

Zbog toga su gotovo svi visokopozicionirani članovi ove kriminalne organizacije iselili svoje porodice na druge lokacije.

Tako je zloglasni Marko Miljković (30) iz porodične kuće u Krnjači svoje roditelje preselio u dobro obezbeđenu kuću na Zvezdari, koju zovu "mala Šilerova".

Miljkovićevi roditelji, kako piše ovaj medij, nisu zatečeni u kući u Ulici Grge Andrijanovića.

- Nema tu nikog. I niko ne dolazi - dobacio je komšija iz ulice, ali nije više želeo da priča.

Foto: Informer DN

 
Vilu koju je gradio s Veljom prepisao ocu

 

Kako se saznaje kuću je, od momenta kada je Miljković uhapšen, povremeno obilazio njegov otac Milorad. Skromna kuća vodi se na Maretovu majku, dok je vilu u Čačanskoj, koju je gradio zajedno sa Veljom Nevoljom, prepisao na oca.

Da dugo nikad nije dolazio, vidi se i po pošti koju se nakupila, ali i zarđalom poštanskom sandučetu i ulaznoj kapiji. Maretova porodična kuća nalazi se u blizini kanala, punog žabokrečine, u čijem je nastavku i porodični dom braće Miloša (37) i Marka Budimira (33), zvanog Buda.

Inače, kada se u kraju upita za Maretovu ulicu, stanari iz kraja odmah kažu: "Je l' tražite Miljkoviće?", ali se ne upuštaju u dalju priču.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Kuća strave u Ritopeku
Veljina žena nestala, Bosketova Ruskinja živi u strahu

Iz zemlje je navodno nestala i Bojana, Belivukova supruga, za koju se priča i da je trudna.

- Navodno se preselila u Grčku i ne misli da se vraća. Ona je živela u stanu od 82 kvadrata u luksuznom kompleksu na Zvezdari - kažu dobro upoznati izvori.

U istom kompleksu stan ima Vlado Draganić (47), zvani Boske, vlasnik "kuće smrti" u Ritopeku, ali se nekretnina vodi na ime njegove druge supruge, koja je inače Ruskinja.

- Kuću od 300 kvadrata u naselju Livadice 3 sagradio je 2003. godine, ali ju je prodao Belivuku za 136.000 evra. Međutim, nije uspeo da je prepiše na njega. Od tih para je kupio stan u zgradi u kojoj je i Belivuk.

Draganićeva supruga nedavno je viđena u gradu sva uplašena, sa dve male ćerkice. Ona govori srpski, a njeni poznanici kažu da nije znala kakva zla on čini. Ona i deca su bili u stanu kada je SPBOK uleteo da ga uhapsi - kaže dobro upućen izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
perica

pre 2 godine

niko nemoze da se skloni nazalost sve dodje na naplatu

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija