• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2021

13:50

VELIKA AKCIJA POLICIJE U NOVOM SADU, UHAPŠENO 13 OSOBA! Rasvetljeno teško ubistvo za manje od 48 sati! Video

printscreen

Vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE U NOVOM SADU, UHAPŠENO 13 OSOBA! Rasvetljeno teško ubistvo za manje od 48 sati! Video

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati.

- Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati - rekao je ministar Vulin.

DETALJI OBRAČUNA U NOVOM SADU Pucali na Goranca jer je policiji otkucao imena, pa UBILI NJEGOVOG ROĐAKA?! /FOTO/

Ministar je rekao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju, Ministarstvo, tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postideti.

- Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja - poručio je ministar Vulin.

Vučić: Rešeno ubistvo u Novom Sadu, pronađen DNK trojice

Novosadska policija rešila je slučaj ubistva Uroša Stefanovića (27) koje se dogodilo 2.septembra u Novom Sadu, potvrdio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Za dan su otkrili, pronašli su DNK sve trojice, i naručioca i dvojice koji su bili naoružani. Važno je da građani znaju da više nema nerešenih ubistava", rekao je Vučić za TV Prva.

Kako kaže, biće interesantno da se sazna ko su lica koja su učestvovala i iz kakvog miljea dolaze.

U pucnjavi u kojoj je ubijen Stefanović, ranjen je Goran Kovačević Goranac (47).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Ovi ne znaju za sramotu. Da je bezbedna drzava ovoga ne bi bilo.

Ponos i bezbednost

pre 2 godine

Covek ubijen, drugi tesko ranjen, policija dobila dojavu i za manje od 48 sati pohapsila..., zaplenila... Bravo. iz ovoga se moze zakljuciti da je Srbija zaista bezbedna zemlja, jer je policija brzo uspela da resi slucaj. To sto je covek ubijen, drugi ranjen to ne spada u bezbednost.

Dr JJ

pre 2 godine

Ipak spada. Preventivno mora da se deluje. Srbija je postala leglo za mafijase i organizovani kriminal. Da je drugacije nikada se ne bi desavala ova ubistva. U svakom slucaju cestitke policiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija