• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

07.09.2021

15:29

NEVENČANOG SUPRUGA UBILA LETVOM U KREVETU! Žalila se da je tuče, ali niko nije očekivao da će OVAKO DA MU PRESUDI/VIDEO/FOTO/

K.R.

Vesti

NEVENČANOG SUPRUGA UBILA LETVOM U KREVETU! Žalila se da je tuče, ali niko nije očekivao da će OVAKO DA MU PRESUDI/VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Selo Sepci nadomak Rače zatečeno je tragičnom sudbinom Dobrice M. (70), kog je ubila njegova nevenčana žena Ljiljana P. (68).

Ona je počinila zločin nepuna četiri dana nakon što se vratila iz bolnice u Kragujevcu, gde je lečena od covida. Dobricu je usmrtila letvom, dok je ležao u krevetu. Uhapšena je i nalazi se u pritvoru.

Šta je motiv zločina, znaće se tek nakon istrage, ali za sada se sumnja da je u pitanju psihička labilnost i nemaština u kojoj je ovaj par godinama živeo.

Foto: K.R.

 

Kako kaže Ljubomir Rašić Buca, bivši sekretar Mesne zajednice i matičar, "živeli su od socijalne pomoći, i bili su siromašni".

- Dobijali su od opštine oko četiri metra drva za ogrev, i pomoć nekoliko outa godišnje. Lokalni pekar im je davao hleb besplatno... Imaju sina Dragana, koji sad ima 38 godina, mentalno je bolestan, i već odavno se nalazi u domu za takva lica u Tutinu.

Foto: K.R.

 

Dobrica je bio miran i tih čovek, početkom devedesetih je bio na ratištu. Bio je bolestan, operisao je čir na želucu. Ljiljana je radila za nadnicu, bila je sitna žena, nejaka... Davali su joj nešto novca i namirnice da imaju da se prehrane... Žalila se ranije da je muž tuče, ali nije htela da prijavi policiji, priča Ljubomir Rašić.

Foto: K.R.

 

Komšije ovog povučenog para tvrde da su sve njihove svađe bivale zbog nemaštine. Kažu da je Ljiljana, dan pre nego što je digla ruku na muža, kukala kako tri dana nisu imali šta da jedu. Živeli su ranije u obližnjoj kući koju je Centar za socijalni rad procenio kao neuslovnu, pa su prešli stotinak metara dalje. Tu se i dogodio zločin.

Foto: K.R.

 

U sobi, u kojoj je sradao Dobrica, je krevet, na njemu jastuk sa tragom krvi... Kraj prozora tepsija sa gibanicom. U dvorištu dva petla. Na vratima razvučena policijska traka... Dragomir Popović je njihov komšija, živi 300 metara dalje.

- Bili su siromašni, ali nisam znao da su se svađali... Jave se uljudno, tu su deset godina... Iznenadilo me je sve to, jer se u našem selu ovo do sada nije dešavalo, kaže Dragomir. Stradali Dobrica će biti sahranjen u Sepcima, nakon obdukcije, o trošku opštine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija