• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.J.

11.09.2021

14:27

VATRENI OBRAČUN NA ULICAMA BORA! Pucano iz automobila u pokretu, vinovnik uhapšen POSLE POLICIJSKE POTERE!

Vesti

VATRENI OBRAČUN NA ULICAMA BORA! Pucano iz automobila u pokretu, vinovnik uhapšen POSLE POLICIJSKE POTERE!

Podeli vest

Zbog sumnje da je jutros na druga kola pucao u pokretu, policija u Boru lišila je slobode meštanina M.M. (33), koji se tereti za izazivanje opšte opasnosti.

Obračun se desio u ranim jutarnjim satima, kada su dva vozila, najpre, ganjala po borskim ulicama, nakon čega je došlo i do pucnjave.

U autu u kome je bio M.M. pronađena je jedna čaura, ali ne i oružje. On negira da je pucao na druga kola, zbog čega mu je uzeta i parafinska rukavicva.

Nezvanično, jurnjavi po borskim ulicama, pretodio je nedavni fizički obračun između aktera.

Uhapšen diler sa 1,6 kg marihuane

Takođe je policija u Boru uhapsila i Boranina S.G.(20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja.

Njemu je policija prilikom pretresa stana pronašla i oduzela 1,6 kilograma marihuane, vagicu za precizno merenje i 50 metaka za pištolj.

Uhapšeni S.G. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru zadržan po izrečenoj meri 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija