• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

15.09.2021

16:13

PAS JE ZAKLAO GAZDARICU DOK GA JE HRANILA! Komšije su čule vriske i pozvale Hitnu pomoć, ALI VEĆ JE BILO KASNO!

K.R.

Vesti

PAS JE ZAKLAO GAZDARICU DOK GA JE HRANILA! Komšije su čule vriske i pozvale Hitnu pomoć, ALI VEĆ JE BILO KASNO!

Podeli vest

Kragujevčanka Miloratka V. (69) stradala je jutros u Sarajlijinoj ulici u Kragujevcu kada joj je vrat pregrizao kućni ljubimac šarplaninac

Nju je pronašla ćerka, čije su vriske čule komšije. I ako je pozvala Hitnu Pomoć, bilo je kasno jer je starica bila već mrtva. 

Prema rečima komšija, Miloratka je hranila tog psa koji je bio "na lancu" i još par, ali niko nije mogao da posumnja da će da se ovako nešto dogodi.

Foto: K.R.

 

- Čuo sam zapomaganje iz susednog dvorišta... Vrištala je ćerka kada je zatekla svoju majku kraj kućice za psa. Došla je Hitna pomoć, ali, bilo je kasno. Nesrećna žena je već bila ukočena, pa sumnjaju da ju je pas usmrtio ranije ujutru kada je došla da ga nahrani, kaže komšija.

Odgovornost za ovu tragediju snosi jedino porodica, jer se radi njihovom psu koji je nasrnuo u njihovom dvorištu.

Nadležni kažu jedino da se radi o "opasnoj rasi pasa", i da je njihova ćud takva da se nikada ne zna šta mogu da urade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NKM

pre 2 godine

"...bilo je kasno jer je starica bila..." kako možete tako da napišete jer ona nije starica. Vodite računa kako izveštavate.

Straus

pre 2 godine

Strucnjaci lutaju u saksijama bez rupa. Svaki pas koji se pravilno socijalizuje, bez obzira na rasu drzi se pod kontrolom. “Opasni” psi, moraju da imaju gazdu sa iskustvom i cvrstom rukom. Postavlja se pre pitanje, kakav je odnos vlasnika bio prema tom psu, da li su ga tukli i maltrtirali. Pas je humana zivotinja, izrazava ljubav kroz emocije i tesko ce se desiti da napadne gazdu. Ja imam pse 25 godina, nikada se nije desilo da zarezi na mene. Kaoi kod ljudi, ljubav se uzvraca ljubavlju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija