• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2021

13:54

"Vidi šta si nam uradio! Upropastio si nam život... " Belivukova žena došla iz Grčke da se porodi u Srbiji, ali ovde neće ostati da živi

Vesti

"Vidi šta si nam uradio! Upropastio si nam život... " Belivukova žena došla iz Grčke da se porodi u Srbiji, ali ovde neće ostati da živi

Podeli vest

Bojana Belivuk, supruga koljača Veljka Belivuka (36), porodila se u utorak u Beogradu, u jednoj privatnoj klinici!

Njih dvoje dobili su treće dete, pošto već imaju ćerku i sina.


Belivuk je vest o prinovi dobio u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu, gde se nalazi još od 4. februara zbog serije ubistava, šverca droge i drugih teških krivičnih dela.

Veruje našim lekarima
Bojana je, inače, prethodnih nekoliko meseci s ćerkom i sinom bila u Grčkoj, ali se pred porođaj vratila u Srbiju.
- Bojana je odlučila da se porodi u Beogradu u privatnoj klinici u kojoj radi doktor koji ju je porađao i prethodna dva puta. U njega je imala najviše poverenja, pa je to bio glavni razlog što se nije porodila u Grčkoj - rekao je izvor našeg lista i dodao da se Bojana i beba osećaju dobro:


- Bojana će se najverovatnije brzo vratiti u Grčku, jer je čvrsto rešila da više ne živi u Srbiji. Ona i deca su ovde bili pod velikim pritiskom nakon što su se u javnosti pojavili svi monstruozni detalji zločina klana Velje Nevolje.


Belivukova supruga, naime, nije učestvovala u zločinima i, po svemu sudeći, nije ni znala mnogo o tome šta je on radio dok je bio na čelu koljačkog klana. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona tada urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

Foto: MUP

Privođenje klana Velje Nevolje


- Vidi šta si nam uradio! Upropastio si nam život... - vikala je tada Bojana.
Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: "Naravno da ne želim da razgovaram sa vama." Nakon toga puštena je kući.
Kako je Informer ranije pisao, Bojana je u vreme Veljinog hapšenja tek bila zatrudnela.
- Tada je još verovala mužu da nije činio teška krivična dela. Mislila je da je uhapšen zbog nekih nasilničkih izgreda, kao vođa Partizanove navijačke grupe "Principi", i da će se brzo naći na slobodi. Međutim, u narednim mesecima u javnosti su se sve češće pojavljivali dokazi u vidu fotografija i snimaka jezivih mučenja, ubijanja i kasapljenja protivnika klana, koje je naredio i sprovodio njen muž, pa je Bojana tada shvatila da se udala za monstruma i da mu ne gine doživotna robija - rekao je naš izvor.

Proširenje optužnice?
Inače, Specijalno tužilaštvo podiglo je 30. jula optužnicu protiv Belivuka, Marka Miljkovića i još 28 pripadnika njihove kriminalne organizacije koji su se krili iza navijačke grupe "Principi".
Postoje čvrsti, neoborivi dokazi da je ova banda svirepo mučila, ubila i iskasapila najmanje pet ljudi u "kući strave" u Ritopeku - Milana Ljepoju, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića, Gorana Veličkovića Goksija i Aleksandra Gligorijevića Pukija. Pošto postoje ozbiljne indicije da su Belivuk i Miljković odgovorni za još niz ubistava u Srbiji, ali i u Crnoj Gori i drugim zemljama regiona. Istraga protiv ovog klana se zato nastavlja, a optužnica će najverovatnije biti proširena.

 


Biznis na Partizanu
Bojana Belivuk je bila suvlasnik u nekoliko preduzeća, ali se veruje da je njen potpis na dokumentima tih firmi bio samo formalan, dok je njen muž o svemu odlučivao. Većini tih firmi sedište je bilo u Humskoj 1, na stadionu Partizana.
Jedna od njih je "B&B drive", gde su suvlasnici sa po 50 odsto udela dve Bojane - Belivuk (Veljina supruga) i Vučeljić (supruga Aleksandra Vučeljića, koji je uhapšen s Belivukom). Na istoj adresi je i firma "South car", u kojoj je likvidacioni upravnik, pošto je u procesu gašenja, upravo Bojana Vučeljić. Ime Bojane Belivuk pominje se u još dve firme - "Coffee factory" i "Jugoagent fluviale holding".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija