• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2021

10:39

NEVEROVATNO! POBILI IH, PA SE BACILI NA RENOVIRANJE! Ovaj potez Velje Nevolje i Marka Mesara nakon likvidacije škaljaraca u Crnoj Gori je za čuđenje!

Printscreen Pink

Vesti

NEVEROVATNO! POBILI IH, PA SE BACILI NA RENOVIRANJE! Ovaj potez Velje Nevolje i Marka Mesara nakon likvidacije škaljaraca u Crnoj Gori je za čuđenje!

Podeli vest

Veljko Belivuk i Marko Miljković Mesar su, posle ubistva dvojice "škaljaraca" u kući kod Spuža, sastrugali zidove i razvalili podove da sakriju tragove krvi. Potom su sve okrečili, uradili nov parket i pločice i kupili nov nameštaj

Veljko Belivuk (35) i Marko Miljković Mesar (30) su u oktobru 2020. sa saradnicima ubili dvojicu "škaljaraca" u kući kod Spuža u Crnoj Gori, a onda su kompletno renovirali taj objekat kako bi sakrili tragove zločina! Velja Nevolja i Mesar su, posle krvavog pira, sastrugali sve zidove i razvalili podove, pa su sve izgletovali i okrečili, stavili nov parket i pločice i kupili nov nameštaj!

Slike i poruke
U rasvetljavanju zločina pomogle su fotografije tela iz kuće, koje su razmenjivali osumnjičeni na Skaju

Izvor iz istrage

 

Kapetan mamio žrtve
Kako su preneli crnogorski mediji, u kući u zaseoku Stanjevića rupa kod Spuža 14. oktobra 2020. ubijeni su Barani Damir Hodžić (23) i njegov zet Adis Spahić (33), a otet je Milan Radulović (51), zvani Mile Kapetan, koji je ubrzo zatim takođe likvidiran. Crnogorsko tužilaštvo je za ovaj zločin optužilo Belivuka, Miljkovića, njihovog saradnika Nebojšu Jankovića (50) iz Beograda, kao i vlasnika kuće u Spužu Ratka Živkovića.
- Posle mafijaške likvidacije u kući utvrđeno je da su kompletno renovirane sve unutrašnje prostorije. Svi zidovi su skroz sastrugani, potom gletovani i okrečeni. U kući su zamenjene i pločice, kao i parket i nameštaj. Sve ovo je urađeno kako bi se otklonila mogućnost da se pronađu tragovi krvi, DNK žrtava ili bilo kakav drugi trag - izjavio je izvor iz crnogorskih bezbednosnih službi i dodao:
- Uprkos pokušaju osumnjičenih da sakriju tragove, utvrdili smo da je upravo ta kuća mesto zločina i u toku su veštačenja tragova iz tog objekta, a prikupljeni su i drugi dokazi koji su rasvetlili događaje koji su prethodili ubistvu.

Foto: Tanjug

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja

Uhapšeni u Srbiji

Od aktera događaja u kući kod Spuža u bekstvu je samo vlasnik kuće Ratko Živković. Belivuk, Miljković, Janković i još 27 pripadnika ove bande uhapšeni su u Srbiji 4. februara i otad se nalaze u pritvoru.
Optužnica protiv kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića podignuta je 30. jula, a pripadnici ove bande terete se za zločinačko udruživanje, pet teških ubistava, preprodaju droge i oružja, kao i za jednu otmicu i silovanje.


Istražiteljima su, inače, pomogle i fotografije iz kuće koje su međusobno razmenjivali osumnjičeni na šifrovanoj aplikaciji Skaj, a na kojima se vide tela ubijenih Hodžića i Spahića. Takođe, otkrivena je i glasovna poruka koju je Belivuk preko Skaja uputio saradnicima u Beogradu. Na toj aplikaciji svi su imali nadimke:
"Brate, Zemo (Ratko Živković) i Hell (Nebojša Janković), svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše, svako je hvato svog. Meni je zapao Kasap (Hodžić), Kratos (Marko Miljković) hvato je Zeta (Adis Spahić), Hell je hvato M. (Mile Kapetan). To što je Kasap imao utoku i potegnuo, brate, to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni, ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami bez obzira na to šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne, odmah se puca. Brate, to nema šta tu da se pravdamo."


Na osnovu ove poruke utvrđeno je da je Hodžić ubijen čim je ušao u kuću u Spužu, jer je potegao pištolj i tad mu je Belivuk pucao u glavu. Spahić (Zet) pokušao je da pobegne, ali ga je Miljković (Kratos) savladao i vezao. Janković (Hell) napao je i uhvatio Radulovića (M). Spahić je, kao i Hodžić, odmah ubijen, a Mile Kapetan je najverovatnije iste noći ilegalno prebačen u Srbiju. Kasnije je korišćen kako bi se namamili u klopku drugi protivnici Belivukovog klana, a potom je likvidiran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59