• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

19.09.2021

14:27

Imao je teško detinjstvo, rano je ostao bez majke... OVO JE MLADIĆ KOJI JE UMRO NA BINI U MRČAJEVCIMA!

Rina

Vesti

Imao je teško detinjstvo, rano je ostao bez majke... OVO JE MLADIĆ KOJI JE UMRO NA BINI U MRČAJEVCIMA!

Podeli vest

Mladić star 21 godinu koji je preminuo u subotu uveče na putu do čačanske bolnice bio je Veljko Ratković iz Kraljeva, član KUD " Kraljevačka riznica"

Veljko je preminuo usred izvođenja koreografije" Vranje" na Kupusijadi u Mrčajevcima.

Komšije mladog Veljka Ratkovića sa nevericom su dočekali vest o njegovoj iznenadnoj smrti. O njemu, ističu, niko ne može ružnu reč da kaže.

Foto: Rina

- Imao je teško detinjstvo, rano je ostao bez majke o čijoj se smrti tada svašta pričalo. Rastao je sa bakom, čuvali su se međusobno. Mnogo mi je žao tog dobrog mladića, eto baš pre neki dan smo pričali o tome da li će košarkaši Partizana uspeti da se vrate u „Evroligu“. Voleo je košarku, Bogdanovića posebno, navijao za crno-bele – šireći ruke kaže jedan od komšija.

- Tuga i to velika, ode mladić pred kojim je tek bio život...

Foto: Rina

Vođa ansambla i njegovi članovi su u potpunom šoku zbog prerane i potpuno iznenadne smrti mladića, te demantuju glasine da je bio narkoman.

- Veljko je bio odgovoran mladić i talentovani muzičar koji je pored frule svirao više instrumenata. Ne znamo otkuda glasine da je bio zavisnik. Ja ga ne bih držao uz sebe da je to istina - rekao je Vladimir Milićević za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija