• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2021

22:17

POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTOMOBIL, A ONDA JE USLEDILA FILMSKA AKCIJA! Osumnjičeni počeli da beže, pa se zakucali u službeno vozilo, JEDAN OD NJIH POTEGAO PIŠTOLJ!

Vesti

POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTOMOBIL, A ONDA JE USLEDILA FILMSKA AKCIJA! Osumnjičeni počeli da beže, pa se zakucali u službeno vozilo, JEDAN OD NJIH POTEGAO PIŠTOLJ!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su V. M. (1983) i F. V. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila

Policijski službenici su u Bulevaru vojvode Mišića pokušali da zaustave automobil marke „škoda oktavija“ u kojem su se osumnjičeni nalazili, ali su se oni oglušili o naređenje.

Prilikom bekstva udarili su u službeno vozilo, ugrožavajući živote policijskih službenika, a potom i u banderu pored puta.

Osumnjičeni koji je sedeo na mestu suvozača tereti se da je zatim izvadio pištolj i uperio ga ka policajcima, nakon čega su pripadnici MUP ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila u cilju upozorenja i sprečavanja osumnjičenog da upotrebi oružje.

Brzom reakcijom policijskih službenika V. M. i F. V. su razoružani i uhapšeni.

Pretresom „škode oktavije“ zaplenjena su dva pištolja, manja količina praškaste materije za koju se sumnja da su spid i amfetamin, kao i plastične vezice za vezivanje, rukavice i radio-stanica.

Takođe, policija je na Dorćolu pronašla i „dačiju sandero“ koju su, kako se sumnja, V. M. i F. V. prethodno otuđili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set