• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2021

11:40

Albanac krijumčario kartice, ostao bez kola!

Carina info

Vesti

Albanac krijumčario kartice, ostao bez kola!

Podeli vest

Carinici su, u saradnji sa policijom, na prelazu Horgoš sprečili pokušaj jednog vlasnika gejmerske igraonice iz Prištine da prokrijumčari 11 grafičkih kartica i jedan multimedijalni uređaj

Pokušaj krijumčarenja je otkriven kada je tokom večeri na red za redovnu ulaznu kontrolu pristigao Audi A6 sa probnim tablicama kojim je upravljao 34-godišnji Albanac sa Кosova. 

On se, u društvu jednog saputnika, iz Nemačke uputio ka APКiM, a u susretu sa carinskim službenicima na prelazu, obojica su potvrdila da nemaju ništa da prijave. 

Foto: Carina info

Vozilo je izdvojeno za detaljnu kontrolu, kada je otkriveno da se u prtljažniku nalazi čak 11 grafičkih kartica marke ''Geforce'' i jedna multimedija za auto, čija je ukupna vrednost 
procenjena je na iznos od preko 23.000 evra.

Кako vrednost robe otkrivene u prekršaju prelazi jednu trećinu vrednosti vozila kojim je ona prevožena, prema važećim propisima, i vozilo se privremeno zadržava. Time se vrednost ovog prekršaja popela na preko 45.000 evra. 

Foto: Carina info

Prema saznanjima sa lica mesta, izvesno je da će protiv vlasnika gejmerske igraonice biti pokrenut krivični postupak, s obzirom da je reč o krivičnom delu – nedozvoljena trgovina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija