• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2021

15:18

OTEO DEVOJKU, ALI NIJE DALEKO STIGAO! Na silu je ubacio u auto i krenuo prema Kruševcu POLICIJA GA UBRZO PRESRELA!

printscreen

Vesti

OTEO DEVOJKU, ALI NIJE DALEKO STIGAO! Na silu je ubacio u auto i krenuo prema Kruševcu POLICIJA GA UBRZO PRESRELA!

Podeli vest

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen ie Beograđanin Č.N. (30) zbog sumnje da je u ulici Vojislava Ilića oteo svoju devojku M.A (32) zaključao je u kolima i uputio se ka Kruševcu dok je ona zahtevala da je pusti

Međutim, u saradnji dežurnog zamenika Prvog OJT-a u Beogradu sa policijskim službenicima PS Zvezdara i policijskim službenicima PU Jagodina, izvršena je opservacija kretanja vozila kojim je upravljao osumnjičeni, nakon čega je on uhapšen u Jagodini, a danas je priveden na saslušanje u beogradsko tužilaštvo.

On je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Pritvor je predložen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
Posle svađe na silu je ugurao u automobil
 

Č.N. se tereti da je u utorak oko 15:45 časova u ul. Vojislava Ilića, u blizini tržnog centra "Beo šoping centar", nakon verbalne rasprave sa M.A, upotrebom fizičke snage, devojku nasilno ugurao u svoje vozilo na mesto suvozača, protivno njenoj volji zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je startovao vozilo i krenuo ka Kruševcu, dok je oštećena svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M.A. i svedoke koji su očevici krivičnopravnog događaja, eventualno narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija