• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2021

14:52

U STANU NESTALE PORODICE ĐOKIĆ NEMA NIŠTA! Po drugi put policija izvršila detaljan pregled, ISPRED ZGRADE ROĐACI U SUZAMA/FOTO/

D.K.

Vesti

U STANU NESTALE PORODICE ĐOKIĆ NEMA NIŠTA! Po drugi put policija izvršila detaljan pregled, ISPRED ZGRADE ROĐACI U SUZAMA/FOTO/

Podeli vest

Aleksinačka policija ponovo je danas ušla u stan nestale porodice Đokić iz Aleksinca. U stanu su i majka nestalog Gorana i otac nestale Gordane. Mediji prenose da su članovi porodice Đokić u suzama

U toku je detaljan pregled stana u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao gde se Gordana, Goran i njihova ćerka Lidija nalaze već četiri dana!

Podsetimo, policija je juče prvi put obila vrata stana ove porodice, međutim prvim pregledom u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo šta se sa njima dogodilo.

Foto: D.K.

 

U stanu su pronađena Gordanina dokumenta, zbog čega najbliži smatraju da porodica Đokić nije nigde otputovala.

Nestali bez traga poslednji put viđeni kod auto-perionice u Žitkovcu

Porodica Đokić iz Aleksinca nestala je bez traga u nedelju posle ponoći. Oni su nedelju proveli kod Goranove majke u Moravcu i oko ponoći su krenuli kolima nazad ka Aleksincu. Poslednji put su snimljeni u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Foto: D.K.

 

Nakon toga njihovi telefoni više nisu korišćeni i porodica, ni prijatelji se više sa njima nisu čuli.

Menjačnica koju je Goran držao takođe je već danima zatvorena, što je bio prvi signal da nešto nije u redu i koji je u utorak alarmirao članove njihove porodice koji su počeli da ih traže.

U utorak, očajni, prijavili su njihov nestanak policiji.

Žandarmerija pretražuje Bovansko jezero

Opsežna potraga za porodicom Đokić od tad traje. U potragu su  uključeni i helikopteri koji su leteli i tokom jučerašnjeg dana i jutros, međutim potraga za sada nije dala nikakve rezultate.

Foto: D.K.

 

Od danas su u potragu uključeni i ronioci koji za sada sonarima pretražuju Bovansko jezero koje se nalazi na nekoliko kilometara od Aleksinca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija