• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

01.10.2021

08:16

Uhapšen navijač "Rada" Vladimir Kovačević Kovač, podstrekivao da zapale džip Nikole Lazetića?! /VIDEO/

prinstscreen

Vesti

Uhapšen navijač "Rada" Vladimir Kovačević Kovač, podstrekivao da zapale džip Nikole Lazetića?! /VIDEO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Vladimira Kovačevića (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti

Kako se sumnja, on je podstrekao tri osobe protiv kojih su podnete krivične prijave, da izazovu požar na automobilu "rendž rover" u Ulici Augusta Cesarca, u  junu ove godine.

Džip je bio u vlasništvu Sonje Lazetić, supruge direktora mlađih selekcija FSS Nikole Lazetića.

Lazetić je tada u izjavi za Pink.rs naglasio da on i supruga nemaju ni sa kim problema i imaju potpuno poverenje u državu Srbiju i policiju i očekuje da piroman bude brzo uhapšen.

Foto: Printscreen Pink

Zapaljeni džip

Kovačeviću je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, a zatim u KPZ Sremska Mitrovica na izdržavanje kazne zatvora za ranije počinjena dela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja

pre 2 godine

Zaboravili ste da pomenete da je to drugar i saradnik Danila Vucica i da je Lazeticev dzip paljen po Danilovom zahtevu, takodje ste zaboravili da pomete da se slikao sa Vulinom i Stefanovicem i da je organizovao razbijanje demostracija prosle god i bakljade tokom vanrednog stanja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija