• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2021

13:24

ĐOKIĆI KAO DA SU U ZEMLJU PROPALI! Žandarmerija na kvadovima češlja obalu Južne Morave, PRETRAŽUJU ŠUMARKE, KUKURUZIŠTA/FOTO/

D.K.

Vesti

ĐOKIĆI KAO DA SU U ZEMLJU PROPALI! Žandarmerija na kvadovima češlja obalu Južne Morave, PRETRAŽUJU ŠUMARKE, KUKURUZIŠTA/FOTO/

Podeli vest

Žandarmerija je jutros započela pretragu terena oko Moravskog Bujmira u potrazi za članovima nestale porodice Đokić iz Aleksinca, koji su poslednji put viđeni u nedelju, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Od tada im se izgubio svaki trag

U potrazi za bilo kakvim tragom koji bi pomogao u rešavanju ove misterije, pripadnici Žandarmerije krenuli su u detalju pretagu terena. Kako na kvadovima tako i peške, oni pretražuju deo oko Južne Morave na nekoliko kilometara od Aleksinca.

Foto: D.K.

 

Detaljno se češlja okolina Moravca i okolnih sela, s posebnim fokusom na priobalje reke Južne Morave. Pretražuje se deo nedaleko od Moravskog Bujmira na kojem reka pravi najveći meandar, okolni šumarci i kukuruzišta. 

Foto: D.K.

 

Policijsku akciju već drugi dan prati i helikopter MUP Srbije koji nadleće celo područje.Takođe, nastavljena je potraga i na Bovanskom jezeru.

Na žalost kako saznajemo još uvek nema opipljivih tragova koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodilo s porodicom Đokić.

Foto: D.K.

 

Pregled menjačnice "Liki", koju je držao Goran i od koje je samo on imao ključ, a u koju je policija ušla sinoć, nije pružio odgovore na ova pitanja.

Podsetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u nedelju posle ponoći kada su se iz Moravca vraćali ka svom stanu u Aleksincu. Negde između mesta Žitkovac i Aleksinac njima se izgubio svaki trag.

Foto: D.K.

 

Od tada telefoni su im nedostupni, nema ih na mreži, njihov automobil crni "folksvagen pasat" nije pronađen. Jednostavno Đokići su nestali bez traga, uprkos opsežnoj potrazi koja traje već tri dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija