• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2021

11:40

Muškarac, koji je pucao sinoć u Ustaničkoj, pacijent "Laze Lazarevića"

Informer

Vesti

Muškarac, koji je pucao sinoć u Ustaničkoj, pacijent "Laze Lazarevića"

Podeli vest

Direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić potvrdila je da je muškarac koji je sinoć pucao na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu ranije lečen u toj klinici

Stašević Karličić je rekla za RTS da je muškarac koji je pucao sinoć pregledan u prijemnoj ambulanti Klinike i da je u tom slučaju nasilje povezano sa mentalnim smetnjama.

- Taj pacijent jeste nekada lečen u našoj Klinici. Sinoć je u pratnji službenika Ministarstva unutrašnjih poslova pregledan u našoj prijemnoj ambulanti. Nakon primljene hitne medicinske pomoći, on ide u pravosudni sistem i ulazi u nadležnost tužilaštva - rekla je direktorka Klinike "Dr Laza Lazarević".

Foto: Beta/Slobodan Miljević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova savladali su starijeg muškarca koji je sinoć u Ustaničkoj ulici ispalio više projektila iz vatrenog oružja, saopšteno je iz MUP-a.

Nije bilo povređenih.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija