• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2021

13:43

BELIVUKOV BRAT NA SUDU ZBOG UBISTVA NAJBOLJEG DRUGA?! Niko nije posumnjao da je on ubio Ivana, snimak nadzorne kamere OTKRIO JE ISTINU!

Vesti

BELIVUKOV BRAT NA SUDU ZBOG UBISTVA NAJBOLJEG DRUGA?! Niko nije posumnjao da je on ubio Ivana, snimak nadzorne kamere OTKRIO JE ISTINU!

Podeli vest

Suđenje Damiru Ibrahimoviću, bratu Veljka Belivuka, optuženom da je u noći između 14. i 15. januara ove godine ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića, održano je danas pred Višim sudom u Beogradu. Ibrahimović je u odbrani koju je izneo negirao zločin

Podsetimo, prethodno ročište je bilo odloženo jer se okrivljeni Ibrahimović izjasnio da se oseća psihički loše i da nije u mogućnosti da govori pred sudijom. Danas je došao sa pripremljenom odbranom, ali je naglasio da, po savetu svog advokata, u ovom delu postupka ne želi da odgovara na pitanja advokata oštećenih, tužilaštva niti suda.

- Nisam izvršio delo i ne znam kako se desilo - započeo je odbranu optuženi, a onda se osvrnuo na odnos sa ubijenim Trifunovićem govoreći za njega da je imao problem sa porocima.

- Poznajem ga 10 godina, uvek smo bili dobri, bio je dobre naravi, ali je voleo da se kocka i pije - rekao je.

Njegove reči izazvale su negodovanje u sudnici.

- I oca oštećenog poznajem i sa njim sam bio dobar i pomagao mu kada je imao problema sa sinom - nastavio je Ibrahimović sve vreme nazivajuću ubijenog druga "oštećenim".

Detaljno je opisao kako su on i Ivan proveli poslednji dan Ivanovog života.

- Našli smo se u 10 ujutru, išli smo u jedan kafić u tržnom centru "Piramida", sačekali smo ostale drugare i otišli u stan da sve pripremimo za doček Srpske nove godine - detaljno je potom opisao sate u kojima su organizovali sve što je bilo potrebno ga doček, a onda je govorio kako je samo veče izgledalo:

"Do 22 časa su svi več došli, sve je bilo super, jeli smo, pili, družili se."

Prema onome što je rekao, Ivan ga je posle ponoći pitao da ga odveze kući jer ujutru radi.

- Odvezao sam ga do zgrade, a ja sam otišao sa jednom devojkom na Savski kej - izjavio je.

Slučajno na mestu zločina?

O tome kako se našao na mestu zločina rekao je da se to desilo kada se vraćao kući nakon nekog vremena koje nije mogao da precizira.

- Prilazio sam zgradi, prozor od automobila mi je bio otvoren jer sam bio pijan, na udaljenosti od 40 metara sam video osobe, prepoznao sam glas oštećenog, govorio je "Napada me, napada me", i krenuo sam prema njemu - rekao je on.

Foto: printscreen MUP Srbije

 

Prema negovim rečima, kada je prišao Ivan mu je rekao, "on me juri", a onda se vratio ka osobi sa kojom se prethodno sukobio.

- Rekao sam mu da stane, ali je on nastavio u pravcu te osobe. Posle 10 metara je pao, video sam da je krvav, prišao sam da ga podignem, govorio sam mu da izdrži - rekao je i dodao da je u tom trenutku naišao Ivanov otac Dragiša i da su ga zajedno odvezli u Urgentni centar.

Iznošenje odbrane je završio ističući da nije u večeri ubistva imao nož kod sebe. - Nisam imao nož, nož nikad ne nosim sa sobom - rekao je Damir Ibrahimović, koji se brat od tetke po zlu čuvenom Veljku Belivuku.

Za ubistvo Ivana Trifunovića je optužen tek pošto je pogledan snimak nadtornih kamera.

Odao ga snimak sigurnosne kamere!

Dragiša Trifunović otac ubijenog Ivana je jedva skupio snage i odgledao snimak sa sigurnosnih kamera, na kome se, kako tvrdi, vidi Damir kako ubija Ivana.

- Vidi se kako Ivan ide stazom sa rukama u džepovima. Vidi se auto iz kog izleće Damir, prilazi mu i jednom ga udara u grudi. Ivan nije stigao ni da izvadi ruke iz džepova - ispričao je otac i dodao da je kobne večeri zatekao sina krvavog na pločniku, dok je Damir bio pored njega i vikao mu da izdrži. Trifunović tada nije znao da će Damir postati osumnjičeni.

- Damir je bio sa mnom i dok smo Ivana vozili u bolnicu. Ubeđivao me: "Izdržaće, ne brini, nije duboka rana", a izgovorio je i: " Ivan me je šutnuo, zakačio sam ga čašom" - ispričao je neutešni  otac Ivana Trifunovića, rekavši da je trenutak kada je saznao da je Damir osumnjičen za smrt njegovog sina bio neopisiv šok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sudija

pre 2 godine

PAŠČE BOSANSKO DA SE NEBI DRUGAČIJE. IZRAZIO.SAMO ŽIVE U LAŻIMA.NEDAJ BOŽE DA MU JE BRAT VELJA OD TETKE.PREZIMENA SE RAZLIKUJU ZA JEDNO SLOVO.SAMO HVALILI SE PA VIDELI VELJA U ZATVORU A SAD DEMANTUJU.JADNI DA JADNIJI NEMU BITI IBRAHIMOVICI.A TATA NIJAZ RADIO ZA VELJU PA SE ZALAUFALI.SUDICE IM ALAH.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija