• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.10.2021

13:05

INSPEKTORI U CIVILU NA SAHRANI ĐOKIĆA JURE UBICU?! Veruje se da je ruke okrvavio neko ko jako dobro POZNAJE I NJIH I MESTO UBISTVA!

privatna arhiva

Vesti

INSPEKTORI U CIVILU NA SAHRANI ĐOKIĆA JURE UBICU?! Veruje se da je ruke okrvavio neko ko jako dobro POZNAJE I NJIH I MESTO UBISTVA!

Podeli vest

Kako saznajemo s lica mesta Inspektori u civilu tajno prisustvuju sahrani brutalno ubijene porodice Đokić

Policajci su se izmešali sa rođacima, komšijama, prijateljima i meštanima koji su došli da na večni počinak isprate Gorana, Gordanu i Lidiju koju su oteti i ubijeni 26. septembra u ataru sela Moravac, gde se i održava opelo i sahrana.

Foto: D.K.

 

Kako ubice porodice Đokić još nisu pronađene, a policija veruje da je zločin izvršio neko ko je iz ovog kraja jer je odlično poznavao teren na kom je ubio Đokiće, a potom na specifičnim mestima spalio njihova tela i automobil.

Foto: D.K.

 

To što je ubistvo izvršio neko ko je dobro znao ovaj teren jako je otežalo potragu za Đokićima, koja je trajala punih šest dana. Njihova tela locirana su uz pomoć baznih stanica, a onda su policajci pešče češljali svaki pedalj, njive, šiblje i priobalje reke, i tako su i prvo primetili ruku kako viri iz šiblja. Na tom mestu pronađena su spaljena, a potom granjem i daskama prekrivena tela majke, oca i ćerke.

Foto: D.K.

 

Na licu mesta je i patrola policije koja vodi računa da sahrana prođe bez incidenata s obzirom da joj prisustvuje veliki broj ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Živojin

pre 2 godine

Bravo majstori! Kad ste već javno upozorili ubice da su policijci na sahrani, objavite i njihova imena!

Građanin Srbije

pre 2 godine

Hahaha. Bravo. Upravo sam to isto hteo da otkucam. Uz pitanje, a odakle oni to znaju? Predpostavljam iz pouzdanih izvora, ime poznato redakciji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija