• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

09.10.2021

11:36

USPEH U POSLU KOŠTAO ŽIVOTA CELU PORODICU ĐOKIĆ! Bjelivuk otkrio mogući motiv ubistva, bilo je neophodno UKLONITI SVE SVEDOKE!

Informer/D. K.

Vesti

USPEH U POSLU KOŠTAO ŽIVOTA CELU PORODICU ĐOKIĆ! Bjelivuk otkrio mogući motiv ubistva, bilo je neophodno UKLONITI SVE SVEDOKE!

Podeli vest

Miloš Miša Bjelivuk (75), koji je na robiji širom sveta bio 13.000 dana i pobegao čak iz sedam zatvora u Švajcarskoj, zbog čega je dobio nadimak Kralj bekstva za TV Pink je govorio o ubistvu porodice Đokić koja je potresla javnost u Srbiji

- Mislim da je Đokić preterao u biznisu i to je došlo do ušiju onih kojima treba novac, a oni su spremni na sve. Mislim da je on to pokrenuo - rekao je Bjelivuk.

Foto: printscreen

 

Kako je naveo, ubice su poznavale nekoga iz porodice Đokić ili onoga ko je tipovao porodicu.

- Zbog toga je bilo neophodno ukloniti sve svedoke - rekao je Bjelivuk.

Porodica Đokić je ubijena sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u grudi i glavu, najverovatnije dok su bili u svom automobilu "pasat" na mračnom putu u selu Moravac. Ubica je nakon toga njihova tela spalio i sakrio u rupi na napristupačnoj njivi.

Na 12 kilometara od tog mesta, u selu Tešica, policija je pronašla i njihovo vozilo, koje je takođe bilo spaljeno. Posle velike policijske potrage pronađeni su šest dana od nestanka. Veruje se da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je u zločinu učestvovao neko ko jako dobro poznaje ovo porodicu i njihove navike. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misteriozno vozilo snimljeno na dan nestanka Đokića, DA LI JE TO KLJUČNI TRAG U POTRAZI ZA UBICAMA TROČLANE PORODICE?!
Hronika

Misteriozno vozilo snimljeno na dan nestanka Đokića, DA LI JE TO KLJUČNI TRAG U POTRAZI ZA UBICAMA TROČLANE PORODICE?!

U potrazi za ubicama porodice Đokić, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), policija je uzela sve snimke sa kamera sa privatnih kuća i objekata u selu Moravac, ali i iz obližnjeg sela Žitkovca i sela Tešica, a pažnju im je privukao crveni automobil koji je u nedelju, 26. septembra, na dan nestanka porodice, viđen u Moravcu

08.10.2021

23:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija