• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

11.10.2021

18:51

ZAŠTO UBICE NISU UZELE NAKIT PORODICE ĐOKIĆ? Postoji RAZLOG zbog čega je spaljen sa telima porodice!

D.K.

Vesti

ZAŠTO UBICE NISU UZELE NAKIT PORODICE ĐOKIĆ? Postoji RAZLOG zbog čega je spaljen sa telima porodice!

Podeli vest

Najpoznatiji srpski advokat analizira ubistvo Đokića i navodikoji bi motiv mogao da bude

Slučaj ubistva porodice Đokić – Gorana, Gordane i dvadesetpetogodišnje Lidije zaintrigirao je celu Srbiju, pa i našeg najpoznatog advokata Tomu Filu. On iza sebe ima šest decenija dugu karijeru i posle svega što je radio tvrdi da ukoliko ubicu ne nađu u prva dva tri dana u 99 odsto slučaj to sve teže ide.

U ubistvu Đokića nije učestvovao jedan čovek nego više njih. Iz svega što sam saznao mogu zaključiti da je zločin do detalja isplaniran. Ovde nema reči o nekim naivnim ubicama već se radi o profesionalcima. Ubicu po svemu sudeći treba tražiti među Đokićevim rođacima i poznanicima – izričit je Toma Fila.

Kako on navodi, ubice su tačno znale koje navike ima Goran. Gde ide, koliko se zadržava, kome najviše veruje i od koga strahuje.

Foto: V.J.

Postoji nekoliko teorija da je Đokića te noći zaustavio čovek koji je bio maskiran u policajca, pa je iz tog razoga njemu stao ili rođak ili poznanik koga nije mogao da odbije. Mislim da je Goran odmah ubijen i da je ubica nastavio da vozi njegov automobil. Sve u vezi sa ovim slučajem je do detalja isplanirano. Đokići su spaljeni na jednoj lokaciji, a automobil na drugoj. Znale su ubice kako da unište DNK-a tragove iz automobila, ali i na žrtvama. Zato i tvrdim da se radi o profesionacima, a ne naivcima – tvrdi Fila.

Istovremeno tvrdi, da je policija već rasvetlila sve što može i da ozbiljno rade na ovom slučaju. Tačno su ušli u trag automobilu koji je vozio Đokić i kuda se sve kretao, ali im posao otežava to što su dokazi u automobilu svi spaljeni.

Da se radi o loše isplaniranom slučaju ili nekim naivnim ubicama oni bi poskidali nakit koji Đokići imali na sebi. Međutim, oni su upravo na osnovu nakita i indetifikovani. Đokiću su uzeli samo novac koji im je bio potreban. Radio sam na nekoliko predmeta gde je ubica otkriven kada je sa žrtve uzeo nakit, a nakon zločina ga prodao. To je bio jedan od neoborivih dokaza – pojašnjava poznati srpski advokat.

Foto: printscreen

Fila je uveren, s obzirom na to koliko policajaca radi o na ovom slučaju, da se krug osumnjičenih sužava i da neće umaći zakonu.

Čvrsto sam uveren da ubice treba tražiti među Đokićevim rođacima i njegovim najbližim saradnicima. U pola noći čovek poput Đokića ne staje nepoznatom čoveku – ističe Fila.

Kako navodi, siguran je da ovaj zločin urađen iz koristoljublja ili neke osvete. Preljuba kao motiv u slučaju Đokić je najmanje moguć.

Što se tiče ubice mislim da on nije napustio Srbiju. Svaki ubica smatra da neće biti uhapšen jer da veruje u suprotno on ne bi zločin ni počinio. Njemu visina kazne ništa ne znači jer je siguran da neće biti otkriven. Siguran sam da jedan ubica ovo nije mogao da učini, pa mislim da su Đokići ubijeni sa dva oružja – pojašnjava advokat.

Toma Fila ipak misli da će policija uskoro rasvetliti ovaj zločin jer je mnogo ljudi radi na njemu i da su ubice napravile neku grešku jer ne postoji savršen zločin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 2 godine

Nema logike teorija da su odmah pobijeni: to bi dakle bilo oko 12 i 30.Zasto bi oni telefone iskljucili u 3sata. Ako su znali da treba prikriti DNK i slicne tragove,pa svaka budala zna da telefoni mogu da se lociraju...

Milena

pre 2 godine

Alo,sta ce im nakit.Nakit mozes da prodas za 5000 dinara a i da te otkriju,a oni ocigledno nisu obicne seoske ja*are. Dajte jos teorija...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija