• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

15.10.2021

17:31

PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ! U toku je saslušanje, a policija pretresa njen stan pod sumnjom da je umešana u "UBISTVO NA ŠINAMA"!

informer.rs

Vesti

PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ! U toku je saslušanje, a policija pretresa njen stan pod sumnjom da je umešana u "UBISTVO NA ŠINAMA"!

Podeli vest

BIVŠA državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a u toku je pretres njenog stana

Privedena je zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Natalije, poznatijeg kao "ubistvo na šinama"

Kako saznajemo, u toku je saslušanje Hrkalović. Ona se nalazi u sektoru unutrašnje kontrole u prisustvu advokata.

Podsetimo, Vlastimir Milošević, bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre bio osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomagao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica.

Foto: Informer/Novak Đurović

 

Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Milošević je pao na tramvajske šine, ubica ga overio sa šest metaka 

Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Inače, Hrkalovićeva je saslušana u martu mesecu ove godine u SBPOK, zbog povezanosti upravo sa Belivukom i Darkom Elezom.

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dekduba

pre 2 godine

Samo da ne bude sportski ribolov jer je njoj odavno mesto iza resetaka

Djordje

pre 2 godine

Od marta meseca se zna ko je ona i sta je ona! Odnosi se na narod ,a za policiju i tajne sluzbe sigurno mnogo ranije! Sta se cekalo do sada? Da ukloni sve kompromitujuce papire i stvari kako bi je opet pustili?! Objasnjenje za njeno pustane prvi put kad je odvedena na informativni razgovor je bilo da odbija poligraf! Sedam meseci niko je ne spominje?! Mislim na stampu televiziju i td. Svi znamo da je prenosenjem njenih informacija Belivuku mnogo ljudi "nestalo" ili samleveno. Toliko dela je nanizala da verujem nikad takav kriminalac nije setao slobodan! Pa se pitam ko stiti doticnog kriminalca?! Njegov sef?!

Junik

pre 2 godine

Ovo sa duznim postovanjem lici na Šarica kada su preko medija ukazivali vise od 20 dana njegovo hapsenje a u stvari oponjali da treba da ode. Tako je i sada pretres osle toliko meseci saznanja,smesno. Ne zna se ko je gori Dačic i njegovi 357 ili Stefanovic sa izumom karijernog napredovanja. Oba su takve stete naneli MUP-a da je to ravno ubistvu sluzbe. Ili privatizaciji sto se ne razlikuje.

sombor

pre 2 godine

Napokon daje ovaj sup svatio daje treba pritvoriti i ispitati za sva ubistva sve ona zna stase izdesavalo samo se pravi blesava

Tamara

pre 2 godine

Dijana je privedena i to sa punim pravom, potpuno opravdano.

Tamara

pre 2 godine

Dijana je duboko umesana u mnoga losa dela i zato tuzilastvo mora temeljno da ispita svu njenu umesanost koja ocigeldno postoji.

Tamara

pre 2 godine

Hrkalovic Dijana mora da odgovara pred sudom jer pravda mora biti zadovoljena.

Dragan

pre 2 godine

Još jednom se pokazalo da nema zaštićenih.

Gagi

pre 2 godine

Odgovaraće pred zakonom svako ko je prekršio zakon. Funkcija nikog nije zaštitila.

Dragan

pre 2 godine

Država nikad nije bila odlučnija u borbi sa kriminalom.

Sara

pre 2 godine

Da li je ona jedina kome je mesto iza resetaka?

Renata

pre 2 godine

Steta, lepa mlada zena, nije joj to trebalo u zivotu.

Lena

pre 2 godine

Svakom bude kako je radio, sudbina ne ostaje nikome duzna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija