• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2021

12:18

STEŽE SE OBRUČ OKO UBICA PORODICE ĐOKIĆ! Opkoljeno selo Moravac, jake policijske snage pretražuju teren IDE SE OD KUĆE DO KUĆE/FOTO/

D.K.

Vesti

STEŽE SE OBRUČ OKO UBICA PORODICE ĐOKIĆ! Opkoljeno selo Moravac, jake policijske snage pretražuju teren IDE SE OD KUĆE DO KUĆE/FOTO/

Podeli vest

Kako sazajemo, u toku je akcija policije u selu Moravac kod Aleksinca, u okviru istrage o ubistvu porodice Đokić

Prema dostupnim informacijama, policija je opkolila selo.  Još uvek nema pouzdanih informacija da li policajci imaju neka nova saznanja iz istrage.

Policija je "zaposela" ulaz i izlaz iz sela, a dva policijska kombija su na raskrsnici odakle su Đokići odvezeni ka njivama, u kojima su nađena njihova tela. 

Meštani su izašli na ulice kako bi videla šta se tačno događa u ovom mestu. Više desetina policajaca u punoj opremi petražuje tren od kuće do kuće.

Foto: D.K.

 

- Pretražujemo teren, razgovaramo sa ljudima u nadi da je neko te noći između 26. i 27. septembra ipak nešto video. Možda nekakav očevidac postoji, ali se plaši da progovori ili jednostavno ne želi da se meša. Možda nije ni svestan da je ono što je te noći primetio, važno za policijsku istragu. Tek je bila prošla ponoć, pre nego što je „pasat“ Đokićevih skrenuo ka njihvama, prošao je pored brojnih kuća, pa je prosto neverovatno da baš niko ništa nije video. Tu smo zarad nastavka rasvetljavanja krivičnog dela, ali ništa spektakularno se ne dešava – navode naši sagovornici.

Foto: D.K.

 

Porodica Đokić iz Aleksinca Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), ubijena je sa više metaka, od kojih je smrtonosan bio onaj koji je svakoj od žrtava ispaljen u glavu.

- Način izvršenja dela govori o brutalnosti izvršioca. Goran je bio slabašnog zdravlja, mogao je lako da ga savlada i opljačka. O njegovoj supruzi i devojci se ne može ni govoriti kao osobama koje bi bile u stanju da pruže otpor naoružanom napadaču.

Đokići su poznavali ubicu!

To što im je pucao u glavu ukazuje, da nije želeo da ostavi ni najmanju mogućnost da prežive napad. Nažalost to ukazuje da je ubica verovatno neko iz njihovog okruženja, odnosno da su ga Đokići poznavali pa mu je namera bila da ih spreči da ga identifikuju - rekli su sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija