• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

17.10.2021

16:25

EVO KO BI MOGAO DA BUDE POMAGAČ SUROVOM UBICI PORODICE ĐOKIĆ! Nove sumnje među meštanima Moravca!

D.K.

Vesti

EVO KO BI MOGAO DA BUDE POMAGAČ SUROVOM UBICI PORODICE ĐOKIĆ! Nove sumnje među meštanima Moravca!

Podeli vest

U potrazi za ubicama porodice Đokić iz Aleksinca, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a prema nezvaničnim saznanjima, navodno je pronađena sveska dužnika likvidiranog vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), kao i spisak od preko 15 dužnika, koji su Đokiću navodno dugovali čak 300.000 evra

Pored toga prema rečima meštana počele su i prve konkretne sumnje.

- Policija je svaki dan u selu. Očigledno se traži bilo šta što može dovesti do ubica. Pretpostavlja se da je tiper ili pomagač neko iz sela, jer nam je teško da zamislimo da je neko od nas sposoban da ubije lično. Ali, da prati i javi kada je vozilo krenulo sa lokacije, jeste moguće i moguće da je neko odavde pružao logistiku, posmatrao žrtve i nekome davao informacije - kaže meštanin Moravca J. S. i dodaje da policija pretražuje i suprotan deo sela, prema reci Moravi, gde se kako pretpostavljaju traži oružje kojim su Đokići ubijeni.

Foto: D.K.

Veća prisutnost policije u Moravcu primećena je usubotu. Dva policijska kombija stajala su na raskrsnici u centru sela, gde se u jednom smeru ide ka bedemu Morave, a u čijoj blizini su pronađena tela, i gde je njihov auto skrenuo s puta kobne noći.

Foto: D.K.

- Pretpostavlja se da su pronašli neki novi trag, tako da policajci ovih dana vode razgovore sa svim meštanima koji su možda nešto videli 26. septembra kada su Đokići kidnapovani, ubijeni i spaljeni - objasnio je izvor Kurira i dodao da policija traga i za crvenim automobilom, koji je na dan nestanka porodice viđen u Moravcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 2 godine

pa dosadni ste vise treba vas sve tuziti za lazno pisanje

Eureka

pre 2 godine

Trebalo bi proveriti sa kim se druzio u zatvoru onaj sto je robijao zbog napada , tamo je mozda pricao o tome i o novcu , to moze biti neka vrsta tipovanja .

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija