• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2021

12:59

RAZBOJNIKU KOJI JE NASRED ULICE OPLJAČKAO STARCA ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Posle saslušanja biće doneta odluka o pritvoru!

printscreen

Vesti

RAZBOJNIKU KOJI JE NASRED ULICE OPLJAČKAO STARCA ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Posle saslušanja biće doneta odluka o pritvoru!

Podeli vest

Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom B.M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Razbojništvo

Naime, osumnjičeni B.M. (36) je u utorak 19.10. oko 14 časova u ulici Petra Kolendića, na Zvezdari, oštećenog B.S. (64) oborio na zemlju, pa upotrebom sile, iz džepa njegove jakne uzeo novac u iznosu od 245.000,00 dinara i pobegao sa lica mesta.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Policijski službenici MUP, PU za grad Beograd, PS Zvezdara prikupili su dokaze iz kojih proizilazi osnov sumnje da se u radnjama osumnjičenog  B.M. (36) stiču svi bitni elementi krivičnog dela Razbojništvo. Osumnjičeni B.M. (36) je deo oduzetog novca potrošio na kocku, heroin i garderobu, a zatim je od preostalog dela novca kupio 1.200 evra.

Navedena opojna droga heroin, kao i novac u iznosu od 1.200 evra su pronađeni i oduzeti od osumnjičenog uz potvrdu o privremeno oduzetim predmetima.

Osumnjičeni B.M. (36) biće saslušan 22.10.2021. godine pred postupajućim zamenikom javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, nakon čega će u zavisnosti od njegove odbrane, kao i od činjenice da li je osumnjičeni ranije osuđivano lice, biti doneta odluka o predlaganju pritvora.

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog B.S. (64), eventualne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, po potrebi naložiti veštačenja i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo javnost je šokirao snimak sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako Bojan M. prilazi B.S., koji se jedva kreće, obara ga na beton i iz unutrašnjeg džepa mu otmi novac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija