• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Informera

21.10.2021

23:06

EVO KAKO JE POLICIJA RASVETLILA MASAKR U MORAVCU! Osumnjičeni prošao poligraf, ali inspektori nisu odustajali! U dvorištu zakopao skoro 200.000 evra!

D.K.

Vesti

EVO KAKO JE POLICIJA RASVETLILA MASAKR U MORAVCU! Osumnjičeni prošao poligraf, ali inspektori nisu odustajali! U dvorištu zakopao skoro 200.000 evra!

Podeli vest

Policija je konačno rasvetlila stravičan masakr u Moravcu kod Aleksinca i uhapsila Gorana Džonića iz tog sela, inače brata od tetke ubijenog Gorana Đokića!

Prikupljeni su brojni dokazi da je upravo Džonić 26. septembra opljačkao, streljao i spalio brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju! Kod ubice u dvorištu, kako saznajemo, pronađeno je zakopano više od 200.000 evra koje je ukrao od Đokića!

Džonić je mesecima planirao kako da likvidira dobrostojećeg rođaka i da mu otme pare iz auta.

Foto: Privatna arhiva

- Osumnjičeni je dobro poznavao zabačene atarske puteve i vrtače u okolini Moravca i susedne Tešice. Kobne noći, 26. septembra, Đokići su bili kod Goranove majke u Moravcu, a kad su krenuli natrag u Aleksinac, na raskrsnici ih je zaustavio Džonić. Goran je stao i primio rođaka u auto, jer nije mogao ni da pretpostavi šta je ovaj naumio. Ubica je onda seo na zadnje sedište Goranovog auta, potegao je pištolj, pa je odmah upucao Gordanu, koja je sedela na suvozačkom mestu i naredio Goranu da ih odveze do obale Južne Morave - opisuje naš izvor i dodaje:

Naš sagovornik napominje da je Džonić bio jedan od prvih koji je ispitan u vezi sa otmicom i ubistvom Đokića, ali je bio veoma uverljiv da nema veze s tim zločinom.

- Inspektorima je ipak i dalje bio sumnjiv, pa je nekoliko puta privođen na saslušanje, gde je i poligrafski ispitan. Poligraf je iz drugog puta pokazao da ipak krije nešto, pa je naložen detaljan pretres njegovog imanja. Tada je otkriveno da je skoro 200.000 evra, koje je oteo od Đokića, zakopao u svom dvorištu - otkriva naš sagovornik.
Bio vatrogasac
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex77

pre 2 godine

Prošao poligraf? Super! Onda ta mašina ne košta ništa, tako da se ne vredi više pozivati na nju. Jel sam u pravu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija