• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.10.2021

13:49

Evo kako su braća Džonić prošla na saslušanju! Jedan od njih je bio čudan i bahat, A POVEZUJU GA I SA NJIMA!

Informer

Vesti

Evo kako su braća Džonić prošla na saslušanju! Jedan od njih je bio čudan i bahat, A POVEZUJU GA I SA NJIMA!

Podeli vest

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je pritvor Goranu Džoniću i njegovim sinovima u trajanju od 30 dana zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo porodice Đokić

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića, koji je sa sinovima Stefanom i Milanom uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu  ćerku Lidiju (25).

Prema nezvaničnim informacijama medija, S. Dž. na današnjem saslušanju navodno je bio čudan, bahat i nadmen.

Džonić na sve načine pokušava da PREBACI KRIVICU! Priznao da nije nevin, pa se branio da NIJE JEDINI IZVRŠILAC!

On je navodno  ranije viđan u društvu braće K. M. i K. M., koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića i čije saslušanje traje upravo u Tužilaštvu.

Foto: Facebook

Braća Džonić, osumnjičena za ubistvo porodice Đokić

Drugi Goranov sin, M. Dž. prilikom saslušanja navodno nije odavao utisak kao da bilo šta zna o zločinu.

NEČUVENO! OSVANULI GRAFITI PODRŠKE OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO ĐOKIĆA?! Na ulici Moravca ispisane poruke "Pravda za porodicu Džonić"/FOTO/

Goranu Džoniću posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak određen je pritvor do 30 dana. Prema zvaničnom saopštenju portparola, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Gorana Džonića.i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili isto krivično delo.

Foto: printscreen facebook

Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo porodice Đokić

Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenje javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija