• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

24.10.2021

18:30

"LIDIJU JE KAO MALU KLACKAO U KRILU, GDE ĆE MU DUŠA"!

printscreen

Vesti

"LIDIJU JE KAO MALU KLACKAO U KRILU, GDE ĆE MU DUŠA"!

Podeli vest

Moravčani su ogorčeni činjenicom da je zloupotrebio bratovljevo poverenje

Kako je mogao to da učini, pa on je Lidiju, dok je bila detence, klackao u krilu. Kako je imao dušu, samo to ne mogu da shvatim – ovim rečima jedan od meštana Moravca opisuje šok koji vlada već danima u ovom aleksinačkom selu, nakon saznanja da je za brutalno ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić osumnjičen Goran Džonić, Đokićev brat od tetke.

Šok i neverica su od sinoć postali još veći, jer je osim Đokića, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, određen pritvor i njegovim sinovima Stefanu i Milanu, koji se sumnjiče za umešanost u ovo teško krivično delo.

Foto: printscreen facebook

Goran Džonić

Gordana, ta divna žena je, dok je u stomaku nosila Lidiju, punih devet meseci ležala u bolnici, nije smela da se pomeri iz kreveta. On je sve to znao, koliko su teško dobili dete i šta su sve prošli. Pa kakav je to čovek – pita se jedan od Moravčana.

No, iako Gorana Džonića uglavnom opisuju kao zajedljivog, svadljivog i podlog čoveka, za njegove sinove meštani nemaju loše reči.

Ako danas ne zavadi dva kamena, neće da mu bude dobro. Takav je on. Ako si sa njim dobar, biće dobar sa tobom večno. Zato se svi i čude zašto je tako nešto mogao da uradi bratu od tetke Goranu Đokiću sa kojim je dobar ceo život. Jedino je objašnjenje da se pomamio na pare. Ali i to je neobjašnjivo jer je ceo život imao koliko je hteo. Žena mu je izuzetno dobra osoba, i deca. Nadam se da će se pokazati da mladići nemaju veze sa ovim, kaže drugi meštanin Moravca.

Moravčani su ogorčeni posebno činjenicom da je Džonić, kako se sumnja, zloupotrebio bratovljevo poverenje da bi ga namamio u klopku.

Foto: printscreen

-Kako je mogao da se odluči na tako nešto, samo to mi ne ide u glavu. Znači sad, dobri smo, pozoveš me pokvario ti se traktor u polju, ja dođem da ti pomognem i ti me upucaš. Strašno. Uništio je nekoliko porodica, i Đokićevu, i porodice Gordanine braće, i svoju i porodice svoje dece. Ne znam gde će mu duša, pričaju Moravčani.

Mnogi stanovici ovog sela odbijaju razgovor kao neželjenu temu.

– Znam ga odlično i njega i decu, generacija smo. Ja ih znam kao dobre a šta je bilo, ne znam. Svako nosi svoj krst a državni organi neka rade svoj posao, kaže jedan meštanin Moravca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Proširena istraga za ubistvo porodice Đokić! Tužilaštvo predložilo pritvor i za "Jojke"!
Hronika

Proširena istraga za ubistvo porodice Đokić! Tužilaštvo predložilo pritvor i za "Jojke"!

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K. M. i A. M. koji se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz člana 114. stav 1. tačka 11. Krivičnog zakonika. Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu, a Višem sudu u Nišu podnet je predlog za određivanje pritvora do 30 dana – saopštio je portparol niškog VJT Borisav Radonjić

24.10.2021

17:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija